Corey Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 http://www.open.tele...temp=0&sid=1003 Шта мислите о овоме? Данас ми је поштом стигло писманце из Телекома у коме ми промовишу box 3 варијанту, која уопште не звучи лоше. Јел неко од вас фура неки од пакета, каква су вам искуства? Ценовник http://www.open.tele...temp=0&sid=1005 И још једно питање, пошто имам ISDN линију на којој је ADSL, има ли неке разлике што се тиче квалитета везе између ње и обичне линије? Ако има, да је откажем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Jel može IPTV bez usranog MTS postpaida? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 За бокс је телефон обавезан, а можеш да узмеш ај пи ти ви невезано за то :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 uzeo sam open iptv juce ali ovi njihovi nisu mogli da dodju danas da osposobe sve, pokusao sam ja ali nakon 2 sata pokusavanja i bleje na njihovom sajtu, nemam pojma o cemu se radi, glup sam ja sam povezao ovaj iptv modem na tv, napajanje i modem za adsl, sta sad? mislim da treba da povezem telefonski prikljucak sa adslom ili tako nesto? hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Da treba, kod mene ide iz telefona u spliter, pa iz splitera ide jedan kabal u telefonski aparat, drugi u ruter...jedino sto jos moze da te zajebava je da ti nisu otkljucani svi portovi, ako ti zatrebaju npr za TV, drugi komp, sta vec, to mozes ti sam, imas upustva na netu za ta sranja ili da zoves njih da ti oni otkljucaju ili da kupis jos splitera...mozes i da hvatas samo wi-fi net ofc, ali meni bar nije radilo kako treba, kabal je kabal Kad kazem telefona, mislim na telefonsku uticnicu ofc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 hvala ali izgleda nije u tome problem, sad mi je tek ortak rekao da sam ja iz prve povezao sve kako treba, ali na ekranu stoji ono animo sranje i Upgrading - do not unplug nakon toga upgrade failed i ponovo se vrati na upgrading, tako vec nekoliko puta zvao sam call centar i oni su mi rekli da restartujem rutere (gle cuda) nakon toga su mi rekli da ce se javiti neko.. sajze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fatboy Posted August 24, 2013 Popular Post Report Share Posted August 24, 2013 Javi mi se u ponedeljak oko 10h, resicu ti to daljinski... 064 650 2067 4 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 (edited) Ja ne znam vise sta da radim sa tim telekomom juce opusteno 23 puta me diskonektuje. Resetovo ruter, sta sve nisam radio govno ne radi kako treba. Jos su me naterali da sa ISDN predjem na analognu centralu, navodno jer nemaju vise ISDN uredjaje, i da bi mi to bilo najpametnije jer ako mi crkne, ISDN uredjaj nemaju da mi zamene. Taj Intracom ISDN uredjaj mi je dva puta crkavao, tako da sam ih zbog toga i poslusao. Televizija radi ok, mobilni ok :D Al internet neam pojma sto ne radi kako treba. Youtube na 6mbita gledam 360p 480p... WIFI sto sam uzeo i placam 1000 din mesecno 5/5mbit radi bolje. Cekam da istekne ugovor da ih oteram u PM. Linija vise ne moze da mi se nakaci na ADSL2+M standard :( na ISDN liniji mi je to radilo. A koristim isti Jet speed iad modem (doduse zamenjen posto je onaj pralvjen za ISDN a ovaj je sad za analognu liniju). Sto je najgore operater koji je bio tu cudio se sto mi to ne radi vise, i cimao se da namesti, medjutim strumf ura stura otisao i ne mogu vise nikako da ga vratim. Edited August 24, 2013 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Javi mi se u ponedeljak oko 10h, resicu ti to daljinski... 064 650 2067 nista nije uspelo a ovi iz call centra jos uvek ne zovu (otvorili su nalog) tako da cu morati da te smaram, hvala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 (edited) ja sam se prabacio na box samo da bi skratio ugovor sa 2 godine na 6 meseci, tako da sam veoma zadovoljan uslugom, jos mesec dana i dovidjenja telekome :D Edited August 26, 2013 by vege Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts