Jump to content

Najnovije Vesti Vezane Za D3

Recommended Posts

Ako kupujesh kutiju onda dobijesh dvd. Ali niko ti ne brani da skinesh klijent unapred i imash ga spremnog za instalaciju. Kad dobijesh kutiju samo ukucash kljuch na bnet acc i vozish, ne morash game disk ni da ubacish.

A ako sam ja dobro skonto dozvolitje instalaciju 4 sata pre launcha da bi ljudi to lepo instalirali i popetchovali pre ponotji, pa onda moze da se cheka u niskom startu.

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Instalacija ce biti dozvoljena u 08:00 po pdt, sto je po nasem vremenu 17:00.

Ta instalacija je u stvari vas DVD koji dobijete kad kupite box.

Instalaciju mozete skinuti vec sad (teska je oko 7 i nesto giga ako se dobro secam) , bice zakljucana do 17:00 14.og , i onda kad ti stigne kutija samo ukucas key na b.net , ulogujes se u ponoc i to je to.

Kako sam ja razumeo i kako je naveo blizzard, nece moci da se igra u ponoc jer se serveri otvaraju tek 15. u 9:00 kod nas.

Regional Launch Times

As previously mentioned in the announcement of our midnight launch events, the launch time of the game is broken down by region.

The Americas (U.S., Canada, Latin America, Australia, New Zealand, and South East Asia) servers open at: 12:01 a.m. PDT, May 15 <=== kad se klikne na ovaj link otvori se "time zone converter" i pishe u 09:01 local time

izvolte link:

Launch Day Preparation Guide

Evo ga bolesnik koji je najavio 109+ sati maraton, pokusava da obori ginisov rekord u duzini igranja bez sna, i igrace od 15og do 20og maja..

Inace, ja sam skoro ubedjen da botovi nece imati sta da traze na infernu, i da ce posle nekog vremena lvl 60 botovi sluziti samo da farmaju golde na slabijim aktovima. A i tesko da ce biti dobrih botova odmah po launchu..

Edited by Beli Eurokrem

To keep you safe, this page was blocked by Ad-Aware 10 "Shop & Bank safely online" feature. To view this page please disable this functionality in your Ad-Aware 10 interface then try again.

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

oh zdrvao =o)

izgleda da su engb (tj ona koju cevina nashih ljudi oce) i de instalacije koje ste moghli proteklih nedelja da skinete sa battle.neta malo loshe pa treba da odete na ovaj link

https://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912

skinete novi downloader i kazete mu da skida u isti direktorijum de su vam fajlovi za instalaciju trenutno

za 5 min ce da vam skine josh 70ak mb dodatnih fajlova pa sutra navece mozete normalno d'instalirate

mene samo brine što po svemu sudeći sa sadašnjim obavezama neću moći puno da igram

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

čuvam za USA za kraj godine, to ne smem da trošim

Kad bi mogao da se kupi odmor :))

Koliko ja znam bolovanje je kupovina odmora.Dobijes odmor i manju platu na kraju meseca :)

s tim što ja ne radim u državnoj firmi :)