Dreadnought Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Ako kupujesh kutiju onda dobijesh dvd. Ali niko ti ne brani da skinesh klijent unapred i imash ga spremnog za instalaciju. Kad dobijesh kutiju samo ukucash kljuch na bnet acc i vozish, ne morash game disk ni da ubacish. A ako sam ja dobro skonto dozvolitje instalaciju 4 sata pre launcha da bi ljudi to lepo instalirali i popetchovali pre ponotji, pa onda moze da se cheka u niskom startu. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 Instalacija ce biti dozvoljena u 08:00 po pdt, sto je po nasem vremenu 17:00. Ta instalacija je u stvari vas DVD koji dobijete kad kupite box. Instalaciju mozete skinuti vec sad (teska je oko 7 i nesto giga ako se dobro secam) , bice zakljucana do 17:00 14.og , i onda kad ti stigne kutija samo ukucas key na b.net , ulogujes se u ponoc i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Kako sam ja razumeo i kako je naveo blizzard, nece moci da se igra u ponoc jer se serveri otvaraju tek 15. u 9:00 kod nas. Regional Launch Times As previously mentioned in the announcement of our midnight launch events, the launch time of the game is broken down by region. The Americas (U.S., Canada, Latin America, Australia, New Zealand, and South East Asia) servers open at: 12:01 a.m. PDT, May 15 <=== kad se klikne na ovaj link otvori se "time zone converter" i pishe u 09:01 local time izvolte link: Launch Day Preparation Guide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Kako sam ja kontao Evropa startuje u ponotj CET. Na americi netje motji da se napravi char dok tamo ne prodje launch, ali dotle na evropi sve radi. Ebemliga, videtjemo kad krene. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 (edited) Kao sto je vec 10 puta pomenuto, mi igramo 15og u 00:00 i Amerika igra 15og u 00:00 sto je po nasem vremenu 9:00. Dakle Amerika ce imati start sa 9 sati zakasnjenja. word. Edited May 10, 2012 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 u najavi neko uzima world first lvl 60 posle 3 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 i to neki evropljanin.. :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 Dzabe evropljaninu 9 sati prednosti kad ce tamo neki kinez da se kljuka nekom pirincanom guaranom i da ga presisa vec posle dan dva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 acc share, botovi, boostovi, drogiranje? ako si iskljucio sve te opcije, onda da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 (edited) Evo ga bolesnik koji je najavio 109+ sati maraton, pokusava da obori ginisov rekord u duzini igranja bez sna, i igrace od 15og do 20og maja.. Inace, ja sam skoro ubedjen da botovi nece imati sta da traze na infernu, i da ce posle nekog vremena lvl 60 botovi sluziti samo da farmaju golde na slabijim aktovima. A i tesko da ce biti dobrih botova odmah po launchu.. Edited May 10, 2012 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 ma bice dobro, bice odlicno... i bice kao u nemackoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 Diablo 3 Armory o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Diablo 3 Armory o/ To keep you safe, this page was blocked by Ad-Aware 10 "Shop & Bank safely online" feature. To view this page please disable this functionality in your Ad-Aware 10 interface then try again. Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 Strana je sa diablo.incgamers, sve regularno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Stranica je skroz uredna nema problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 oh zdrvao =o) izgleda da su engb (tj ona koju cevina nashih ljudi oce) i de instalacije koje ste moghli proteklih nedelja da skinete sa battle.neta malo loshe pa treba da odete na ovaj link https://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912 skinete novi downloader i kazete mu da skida u isti direktorijum de su vam fajlovi za instalaciju trenutno za 5 min ce da vam skine josh 70ak mb dodatnih fajlova pa sutra navece mozete normalno d'instalirate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 meni ne radi nijedan client za dl. samo zakucaju na 60/100mb gde god.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 mene samo brine što po svemu sudeći sa sadašnjim obavezama neću moći puno da igram Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Odmor wins matjori ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 čuvam za USA za kraj godine, to ne smem da trošim Kad bi mogao da se kupi odmor :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 čuvam za USA za kraj godine, to ne smem da trošim Kad bi mogao da se kupi odmor :)) Koliko ja znam bolovanje je kupovina odmora.Dobijes odmor i manju platu na kraju meseca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 ovaj hakula je oduvek bio car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Koliko ja znam bolovanje je kupovina odmora.Dobijes odmor i manju platu na kraju meseca :) s tim što ja ne radim u državnoj firmi :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ako cemo o tome, realno u nikad gore vreme izlazi D3, ali dobro, sta sad. Najvise bi mi odgovaralo da su izbacili tako pred bozic njihov ili jos bolje krajem Januara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Mudar si ti meni Longli! :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts