nickwood Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 E, ja sam kupio 1200W Gorenje, ovaj ovde. http://www.tehnomanija.rs/pekara/gorenje-pekara-bm1200bk.html sinoć probao generic hleb i ispalo sasvim ok. Eno ga još uvek nevera svež. sutra ujutru ću novu egzibiciju, da vidim da li je što kažu, bitna razlika između 900 i 1200 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2012 Author Report Share Posted June 9, 2012 Bila je zanimljiva situacija u Tehnomaniji, ja slučajno pokažem na svoj model a ova koja radi kaže "a taj nije dobar, neće lepo da ispeče, ni korica se ne napravi gore" i ja kao, jel ovo skrivena kamera :)) kaže imali su baš dosta pritužbi itd, tako da moram da se bakćem reklamacijom. Ali mi je u neku ruku ok da zapravo uređaj nije dobar, već sam se istripovao da sam ja debil :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 sta bre... pa rukom za 5 minuta umesis testo, pustis da naraste i stavis da se pece...:) kakvi bre crni pekaci Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 oce li umreti vise ovaj ana.rs topik? :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 ne :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Ali staviš uveče i na tajmer i ujutru te probudi miris vrućeg leba, nema da se cimaš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 ako se iz poznatih razloga budim prek, spavam gde me san zatekne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts