Shekk Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 [roflmao] usraću se od smeha u sred kancelarije Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 pa kakav je bre ovo topic ljudi :))) ja inače mislim da je problem napajanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 ja mislim da je problem u bateriji na kompijuteru,a napajanje na kompjuteru Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Hteo sam da stanem u smekerovu odbranu i da mu pripomognem,ali citajuci dalje njegove textove ja sam se stvarno zapitao dal je on normalan ili ja lose citam? Procitao sam 3 puta od pocetka topika do kraja da vidim dal haluciniram ili je sprdnja ili je covek lud. Jel stvarno ne izvaljujes da nije problem sto te zeza za razliku u recima PC i kompIjuter?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts