Jump to content

Help oko veoma starog filma

Xerax

Recommended Posts

Ovako...jedan cikica koj mi je puno pomogao ovako kroz zivot me je pitao dal bi mogao da mu nadjem neki film iz njegove mladosti,mnogo bi mu znacilo. Ja sam se bacio na traganje,i svuda sam trazio...60% stvari koje sam nasao su ostecene,ostalo je ili nesto sto samo imao naziv tog filma ili radi prvih 15 min filma a posle toga izbaci neki error.

Radi se o ovom francuskm filmu Marianne de ma jeunesse

Prevod nije obavezan posto matorac zna francuski [:)] ,ali ako naletite i na srpski prevod nije na odmet baciti i taj link.

Ako neko nadje bicu mu veoma zahvalan

Nikad se nisam lozio na tako retke filmove ali drugar jeste pa smo jos u dane sporih interneta kod mene u firmi skidali za njega tako neke i to je uglavnom nalazio kod nekih likova u privatnim kolekcijama sa kojima je dogovarao preko maila da mu otvore ftp nalog kod sebe na kompu da ovaj uploaduje neki film u zamenu za neki drugi koji njemu treba itd itd. Tako da if all else fails guglaj tako neke forume ako ti je bas toliko stalo.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Имам још један извор, у питању је приватни трекер, али немам добар бафер да га скинем. Ако буде око католичког Божића и нове године фрилич свући ћу га. 

Ovako...jedan cikica koj mi je puno pomogao ovako kroz zivot me je pitao dal bi mogao da mu nadjem neki film iz njegove mladosti,mnogo bi mu znacilo. Ja sam se bacio na traganje,i svuda sam trazio...60% stvari koje sam nasao su ostecene,ostalo je ili nesto sto samo imao naziv tog filma ili radi prvih 15 min filma a posle toga izbaci neki error.

Radi se o ovom francuskm filmu Marianne de ma jeunesse

Prevod nije obavezan posto matorac zna francuski [:)] ,ali ako naletite i na srpski prevod nije na odmet baciti i taj link.

Ako neko nadje bicu mu veoma zahvalan

Oces da mu das knjigu da cita (dok ne nadjes film) ;)

S6302772.JPG

• 3 weeks later...

tnx ali taj sam prvo probao i radi do 27. min i ti skrinovi su tacno iz tih 27 min-a :)

Питао сам лика који је качио филм, њему све ради како треба, а управо сам и ја проверио, све је у реду. Нешто не ваља до твојих кодека или плејера.