Xerax Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Ovako...jedan cikica koj mi je puno pomogao ovako kroz zivot me je pitao dal bi mogao da mu nadjem neki film iz njegove mladosti,mnogo bi mu znacilo. Ja sam se bacio na traganje,i svuda sam trazio...60% stvari koje sam nasao su ostecene,ostalo je ili nesto sto samo imao naziv tog filma ili radi prvih 15 min filma a posle toga izbaci neki error. Radi se o ovom francuskm filmu Marianne de ma jeunesse Prevod nije obavezan posto matorac zna francuski ,ali ako naletite i na srpski prevod nije na odmet baciti i taj link. Ako neko nadje bicu mu veoma zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Nikad se nisam lozio na tako retke filmove ali drugar jeste pa smo jos u dane sporih interneta kod mene u firmi skidali za njega tako neke i to je uglavnom nalazio kod nekih likova u privatnim kolekcijama sa kojima je dogovarao preko maila da mu otvore ftp nalog kod sebe na kompu da ovaj uploaduje neki film u zamenu za neki drugi koji njemu treba itd itd. Tako da if all else fails guglaj tako neke forume ako ti je bas toliko stalo. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Ako ti ovde niko ne pomogne, mozes da probas da bacis request na warez-bb, pa ti mozda tamo neko okaci film i da linkove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 ne znam gde si sve našao kad si tražio, ali ovo deluje legit http://bit.ly/vReXEv za početak. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 Probao taj odavno...radi prvih 15 min :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 ali ti nije izbacivao error kad su se raspakivali tih arhiva? Već je error u snimku? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 tako je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Послао сам ти линкове за филм + енглески титл на прајват. Скринс http://imgur.com/a/IjnyZ#9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted December 22, 2011 Author Report Share Posted December 22, 2011 tnx ali taj sam prvo probao i radi do 27. min i ti skrinovi su tacno iz tih 27 min-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Имам још један извор, у питању је приватни трекер, али немам добар бафер да га скинем. Ако буде око католичког Божића и нове године фрилич свући ћу га. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Ovako...jedan cikica koj mi je puno pomogao ovako kroz zivot me je pitao dal bi mogao da mu nadjem neki film iz njegove mladosti,mnogo bi mu znacilo. Ja sam se bacio na traganje,i svuda sam trazio...60% stvari koje sam nasao su ostecene,ostalo je ili nesto sto samo imao naziv tog filma ili radi prvih 15 min filma a posle toga izbaci neki error. Radi se o ovom francuskm filmu Marianne de ma jeunesse Prevod nije obavezan posto matorac zna francuski ,ali ako naletite i na srpski prevod nije na odmet baciti i taj link. Ako neko nadje bicu mu veoma zahvalan Oces da mu das knjigu da cita (dok ne nadjes film) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted December 23, 2011 Author Report Share Posted December 23, 2011 hahah moracu da ga pitam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 tnx ali taj sam prvo probao i radi do 27. min i ti skrinovi su tacno iz tih 27 min-a :) Питао сам лика који је качио филм, њему све ради како треба, а управо сам и ја проверио, све је у реду. Нешто не ваља до твојих кодека или плејера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts