Lucky Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Iako je video malo stariji (2010), ja ga do sad nisam skontao, plus se ne verujem da je u međuvremenu neko novi uradio nešto još luđe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Ау, шта је са главом? :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Auuu predobar klip. Sjajan je lik bez padobrana i onaj sto skace sa zgrade na zgradu, ali sam se odusevio kad sam video broj 1. Reci kakav je dozivljaj da odes na visinu od 41km i skocis. Uf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Auuu predobar klip. Sjajan je lik bez padobrana i onaj sto skace sa zgrade na zgradu, ali sam se odusevio kad sam video broj 1. Reci kakav je dozivljaj da odes na visinu od 41km i skocis. Uf. kakva muda tu trebaju :D bas me zanima kojom brzinom je padao i koliko mu je trebalo do zemlje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 sve se kaze u klipu, jel si mutirao zvuk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 ja sam vratio par puta na samom pocetku da vidim sta je proletelo :D meni bi od svega ovoga srcka stala, samo da gledam uzivo, a kamoli da izvedem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 ja sam isto sisa , drma me adrenalin i usro sam se dok sam gledao :D Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Usro sam se, mamu im poremecenu. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 što se user faktora tiče, najgori je onaj baja koji skače sa zgrade na zgradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Sta znam, lik u krilu je bolesniji, pri onoj brzini jedna greska i ostalo bi od njega samo secanje ... i video snimak :D. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 i to kakav video snimak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 prvi klip i ta lokacija se cesto vidjaju na wingsuit klipovima,to mesto je popularno za proximity letove a baja na klipu je Jokke Sommer (imate kanal na youtubu)...ultimate adrenalin i cenim da nema nista slicno tome. izdvojio bi jos dva klipa,baju koji skace u vodu sa 55 metara,video sam taj klip jos davno i bio sam u cudu,nisam znao da je moguce da se skoci u vodu sa te visine i prezivi o.O (oni zavoji sto nosi oko noge su se posle skoka pretvorili u froncle od udara a coveku nista...kadar nevera) i ovaj pilot sto je skocio skoro iz svemira :P..jbeno bez reci koliko hrabar covek,ne mogu da zamislim koliko se usamljeno i uplaseno osecao gore,cenim da se usrao da je lost in space kad je skocio i padao u tisini bez strujanja vazduha koje zaglushuje koliko je glasno kod slobodnog pada... Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 skroz nerealno o.O Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts