Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Контам да су то гласали људи који су гледали његов прави лајв ект са свим оним визуелизацијама јер је то стварно до јаја.

Оно на Егзиту што је радио је било [roflmao]

ЕДИТ: Megaupload file-sharing site shut down, founders charged

http://www.bbc.co.uk/news/technology-16642369

:((

Edited by Mr.Minus
  • Downvote (-1) 2

Got some minuses for free?

Pendulum

lol pendulum ima jednu od najboljih dnb stvari ikad

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ono, slušam dram već nekih 9 godina, imam ~23 giga dnb stvari, valjda mogu da se pitam nešto...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Niti sam neki fan, niti sam iskusni kurac palac, samo hoću da kažem da pendulum ima i te kako dobrih stvari. Sad ko šta voli - svakom svoje.

Edited by Савовски

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...