Jump to content

EXIT 2012

sinister

Recommended Posts

ja ne znam kako ti taksisti i dalje klepaju engleze kad je meni pre 4 godine lik pricao kako ni ne mogu da ih klepe jer odmah vade prospekte i pamflete u kojima im pise koliko kosta prosecna voznja...

a jedino je nas mogao da klepi taksista u Novom Sadu posto je nigger od svih taksista zaustavio nekog beogradjanina,koji nas je i klepio,a i nije znao gde je lagova ulica! [:D] [:D] :tf: :tf: doduse,to je bilo pre 6 godina:)))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Helou , evo i ja da se javim kao jedan od volontera na EXITu , sama organizacija je zakazala i polako propada sto su mogli ljudi da primete koji su bili. Moglo se primetiti da ove godine nije bilo toliko Britanaca kao prethodnih godina ali opet bilo ih je dosta. Primetio sam foru vezanu za vodu/sok da sluze bez cepa ali ne znam u cemu je fora?!?Hrana za volontere je bila toliki krs da su ljudi masovno bacali te sendvice koje su nam davali , potrosili smo sve pare za par dana skoro samo na hranu jebenu [:(!] Kamp je bio veoma smesan , smesteni smo bili na terenu za odbojku na pesku , mnogo blata je bilo, voda je nestajala toaleti toliko prljavi i smrdljivi da je to strasno , posle par dana je vec nestalo mesta za kampere pa su morali da prosiruju skroz dole do plaze gde nije predvidjeno , u kampu je bio samo jedan stejdz gde se pustao neki dubstep/dnb sto je donekle i okej. Kamp je bio udaljen do jaja od tvrdjave verovatno da bi nesto i taksisti zaradili i njihov gsp , dok dodjem do tvrdjave userem se na onoj vrucini.

Iz mog nekog ugla :

Duran Duran - solidni su bili

Avicii - Mali nije los bio

New Order - dobri dobri

Cane i co - odlicni kao i uvek

Gunsi - iako nisu ni G od Gunsa realno nisu losi bili , uzivao sam slusajuci jednu od omiljenih grupa

Pozdrav za Leska raspalog odvaljenog od zivota i Dunju kampersku komsinicu :)

abcd0001.jpg

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png