samir^b Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Kako se zove tvoj bot? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 pantela 2.01k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 (edited) e, pantela zamalo izdominiro! daki, reibot, nisam ni usao medju prvih 8, genetski algoritmi nista ali cu se za sledece takmicenje bogme dobro pripremiti i poceti da radim od pocetka, a ne 4 dana pred deadlinea :) Edited December 7, 2011 by reiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 8, 2011 Author Report Share Posted December 8, 2011 nije lose za prvi put rei, nadam se da ces im sledeci put objasniti malo vise :) evo konacnih rezultata i rezultata po grupama : http://bubblecup.org/bubblebot.php. Kratki report ovde http://www.msacademic.rs/News.aspx?id=686 Uskoro ce biti svi replay-evi online, ukljucujuci i meceve po grupama, samo da malo dodjem sebi i sredim taj replay player. Javicu ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 11, 2011 Author Report Share Posted December 11, 2011 evo jedna utesna memorabilia za brata Reisera, http://www.bubblecup.org/botreplay.php?id=39_vs_29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 aqua bog algoritama Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fellangie Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Evo da se javim da sam ja taj koga zajebavate ,tj ja sam poslao bota "aqua". Svi koji imaju pojma o ovom takmicenju znaju da je ovo pojava kad bot otkaze,u ovom mom slucaju on je otkazan sve vreme,sve partije sam izgubio sa oko 100-0. Kako je moguce da sam onda pobedio Simplebota,posto pise da ce svi botovi biti testirani vs njega? Mislim da stvarno nije u redu ovo sto se desilo,jer sam ulozio neki napor da sastavim kakvog takvog bota.Sigurno ne bih bio u vrhu,prva 3 bota su bila mnogo bolja od mojeg(stork superskill),ali zeleo sam da ucestvujem u takmicenju,a umesto toga sam ispao retard. Trooper, da li mozes da mi kazes zasto se ovo desilo na turniru,kada bot kojeg sam poslao kod mene na kompjuteru lepo radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Сад за следеће такмичење ставите овог Сторк бота уместо Симплбота за вежбање :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 12, 2011 Author Report Share Posted December 12, 2011 Kako je moguce da sam onda pobedio Simplebota,posto pise da ce svi botovi biti testirani vs njega? Na zalost nisu testirani vs Simplebota jer nije bilo dovoljno vremena. Nekako se zdravorazumski ocekivalo da ce ljudi sami testirati svog bota vs makar SimpleBota (ako ne i WulfBota) pre nego posalju svoje resenje. Trooper, da li mozes da mi kazes zasto se ovo desilo na turniru,kada bot kojeg sam poslao kod mene na kompjuteru lepo radi? Nije me mrzelo i opet sam pokrenuo tvog bota protiv SimpleBota i identicno se ponasa (uvek krene sa oba igraca ka donjoj ivici). Pretpostavljam da si u medjuvremenu promenio source-code, tj onaj exe koji si nama poslao ne odgovara source codu kojim testiras. Ako mi das svoj email mogu da ti prosledim exe koji si nama poslao pa proveri i sam kako se ponasa. umesto toga sam ispao retard. Ne znam na osnovu cega si zakljucio da si ispao retard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fellangie Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Zakljucio sam na osnovu toga sto se sprdate sa mnom ovde. Poslacu ti email na pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Ne svi, samo Reiser i ja, a da smo znali da si forumas, bili bi jos gori! :D Salimo se bre, pa normalno da ti se nesto izbagovlao ili si pogresnu verziju poslao, pa niko nije lud da oba bota namesti da trce na W/2, H svaki put i da posalje to u nadi da ce pobediti... Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts