Jump to content

Complements by Yeah Left

Longleyy

Recommended Posts

Drugar je snimio svoj prvi EP koji je free za download http://yeahleft.bandcamp.com/

Takodje je izasao i spot za traku "Sticky"

Kao i tekst o EP-u na happy novi sad http://www.happynovisad.com/muzika/yeah-left-complements-ep-premijera-video-spota.7387.htm

Chekirajte i prokomentarisite a ja cu preneti vase utiske. Mislim da ce se nekima od vas svideti, pa eto, izvolite.

Ja se iz razloga što si ti okačio istripovao da je neki rep u pitanju, kad ono nije.

Dopada mi se spot, sa "tehničke" strane, verujem da je urađen sa minimum novca i amaterskim uređajima, što ga čini solidnim, iako mi se sam "scenario" spota ne sviđa posebno. A numere ću morati preslušati kad nisam ovako raspao kao sad, ali ne deluje ni to loše.

Skinuo, preslusao i srezao 3 pesme za kola uz sierru leone i ostale hitove da imam nesto novo da zuji. :)

Nije lose jbt, ova stvar Sticky sa spota mi je realno i najbolja, ima jazz-y smek u pesmi i dobar bit i u celini je sve super uklopljeno,

produkcijski i sa melodicne strane. Alfa 5 je isto nabacena na disk, ok skroz pesma jedino sto mi smeta su oni robotski zvuci, ali kontam da to ide uz takvu vrstu mjuze. :) X marks nothing do jaja ideja sa melodijom, trebalo je vise "jump" ritma! :DD

Poslednje 2 mi se ne svidjaju tj druga i treca po redu, previse "svemirskih" klavijatura i loseg zvuka bubnja...

"I think that gay marriage should be between a man and a woman."

Arnold Schwarzenegger