Lucky Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Revenge - http://www.imdb.com/title/tt1837642/ Da budem potpuno iskren, kliknuo sam da odgledam trejler za ovu seriju kad se pojavio u nekom od onih desnih menija IMDB-a samo zato što mi je glavna glumica, za koju nikad pre nisam čuo, bila krajnje simpatična. Da me Ivke ne bi grdio, evo nekoliko slika Emily VanCamp: Onda me je posle toga privukao cover: Inače, u tom trejleru glavnu rolu odigrala je Madeleine Stowe, prilično solidno. Uzmem ja malo proguglam, kad ono, serija bazirana na Grofu Monte Kristu. A pošto se događa u moderno doba, morao sam da bacim pogled da vidim kako su to "uvezali". I ukratko, Emily se pojavljuje u mestu Hamptons naizgled "slučajno", međutim ispostavlja se da je došla da potraži osvetu (oh ne!) zbog toga što su joj oca lažno optužili da bi se domogli njegovih para, dok je još ona bila klinka. Sada je porasla, vratila se u to mesto, naravno niko je ne prepoznaje a ona ih "rešava" jednog po jednog na ovaj ili onaj način. Ima svog "pomagača", bogatog "klinca" u kojeg će njen ćale uložio keš kad niko drugi nije hteo pa ovaj sad hoće da joj se oduži, tu je i "siromašni" vlasnik bara koji je bio ortak sa ovom dok su bili klinci, i naravno čitava porodica koja je smestila njenom ćaletu, na čelu sa Viktorijom odnosno Madeleine. Ono što je meni ovde zanimljivo je što prva epizoda počinje sa događajem veridbe Emily i sina Viktorijinog, međutim njega ubijaju na plaži, skapiraš da ga ubija taj "siromah" što drži bar (sve ovo nije spojler jer se odvija u prva tri minuta serije) i onda ide onaj standardni "Šest meseci pre" trip i tako kreće da se odvija čitava serija. I nemam pojma, onako, kad napišem sve ovo plus kad originalno pogleda čovek priču, deluje kao neka serija za žene :) ali zapravo nije tako, jer u suštini nema tu neke romantike, ljubavi i ne znam ni ja čega, više su ta "smeštanja" u prvom planu i naravno pokušaji Emily da je ne provale ko je ona zaista. A i sa njom samom su napravili zanimljivog lika, takoreći antiheroja, ali uvek te nekako drže na distanci ne možeš da je "zavoliš" jer kad god mogu ubace trip da je u stvari hladnokrvna strogo pro riba koja hoće sve da ih pobije ili ih na drugi način "reši". Sad je valjda osma epizoda gotova, pa koga ne mrzi, nek baci pogled na pilot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark_ Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Au počeo sam da gledam prejaka serija, da nemaš negdje linkove da skinem? Trebaće mi to na kompjuteru!:D Quote UNiTEDWESTAND! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Sve je to lepo...al kad sam otisao na torrentz, umesto ovoga ukucam galactica i jbg....sad moram da je odgledam... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Linkove potraži na bilo kojem od standardnih pretraživača za serijski program, evo pomenuo je i nemke pokoji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts