Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

http://acidcow.com/pics/29535-gf-gets-tattoo-of-bf-after-one-week-12.html

da ne kacim sve slike tu je thread sa slikama,riba tetovira njegovu facu na ruci posle nedelju dana veze :D

ne znam jel fake ali ovakve stvari su totalno normalne u americi. Okruzen sam bas ovom starosnom grupom ovde na koledzu i kenja mi se kad cujem sta sve rade kada istripuju da su u ozbiljnoj vezi. A i generalno tetoviraju kojekakve kurce po sebi mnogo vise nego deca iste dobi kod nas.

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Ja sam ti u najvecoj mogucoj vukojebini bez preterivanja. Najgore mesto u najgorem state-u. Od cele te redneck regije (Nebraska, Idaho, Wyoming, Montana etc) ja zavrsim u selendri od 6k stanovnika u Wyomingu.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Ma katastrofa. Imam u ekipi par likova iz normalnih krajeva tipa Arizona, Ohaio i cak i oni kazu da su im neke stvari ovde totalno retardirane i da nije svugde tako. Pocevsi od zena sa 150kg do redneka koji po 7 dana onako totalno opusteno setaju u jednoj te istoj odeci koja je uprljana kao mehanicarsko odelo. A od ovo shake jada riba sto mogu da prodju apsolutno sve se loze na te iste redneke i kauboje. Plus na sve to dodati americku retardiranost koja se applyjuje na celu ameriku. Dosta mi je pao moral i tolerancija na okruzenje. Sad sam u fazonu kuliranja svih. Odradim sve obaveze sto imam i blejim na skypu i fb. Nisam u fazonu da cu da odustanem ili tako nesto ali brojim dane do povratnog leta da se vratim kuci medj' drugare i rodbinu da malo napunim baterije za drugu godinu

Edited by moyo

Jesam ali kontam da cu to tek da osetim kad se vratim na leto. Vec osecam da cu mnogo vise da cenim prijatelje i drugare koje sam dok sam bio kuci ponekad uzimao zdravo za gotovo

ovaj lesko je kraljina ahahahahahahahah

lesko,izvini sto ti diramo profesora :)))))))))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...