zexon Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 meni deluje ko namestaljka Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 i meni, ovo ni najgori retard ne bi bio u stanju da uradi. a jos posle svega se svadjaju na fbu, mda ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 pa amerikanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 nekako mi je pravopis suviše dobar da bi ovo bilo stvarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 bravo proto ahahahahaha gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 (edited) East Pavlovic... Edited February 23, 2012 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 brate, vi hejtujte njega koliko hocete, ali lik ume. Ovo je u rangu bunar, bunar, bunar, i meni je do jaja. Sve sa ovim East Pavlovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 ali leško, east pavlović je tviter nalog lika koji podjebava istoka pavlovića Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 ali leško, east pavlović je tviter nalog lika koji podjebava istoka pavlovića Hahahahaha! Jbg Lesko... "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Leškilijum naš jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Smejte se vi, ali Lesku je isisana sustina jedne nove godine QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 brate ovaj leško je car kakvog nema :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Hahaha lesko pametnica "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 (edited) http://acidcow.com/pics/29535-gf-gets-tattoo-of-bf-after-one-week-12.html da ne kacim sve slike tu je thread sa slikama,riba tetovira njegovu facu na ruci posle nedelju dana veze :D ne znam jel fake ali ovakve stvari su totalno normalne u americi. Okruzen sam bas ovom starosnom grupom ovde na koledzu i kenja mi se kad cujem sta sve rade kada istripuju da su u ozbiljnoj vezi. A i generalno tetoviraju kojekakve kurce po sebi mnogo vise nego deca iste dobi kod nas. Edited February 23, 2012 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 gde si ti beše, moyo?srednji zapad ili down south? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Ja sam ti u najvecoj mogucoj vukojebini bez preterivanja. Najgore mesto u najgorem state-u. Od cele te redneck regije (Nebraska, Idaho, Wyoming, Montana etc) ja zavrsim u selendri od 6k stanovnika u Wyomingu. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 haha, beše to ono bafaloi, ludnica? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 druga planeta. biće ti to neprocenjivo iskustvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 (edited) Ma katastrofa. Imam u ekipi par likova iz normalnih krajeva tipa Arizona, Ohaio i cak i oni kazu da su im neke stvari ovde totalno retardirane i da nije svugde tako. Pocevsi od zena sa 150kg do redneka koji po 7 dana onako totalno opusteno setaju u jednoj te istoj odeci koja je uprljana kao mehanicarsko odelo. A od ovo shake jada riba sto mogu da prodju apsolutno sve se loze na te iste redneke i kauboje. Plus na sve to dodati americku retardiranost koja se applyjuje na celu ameriku. Dosta mi je pao moral i tolerancija na okruzenje. Sad sam u fazonu kuliranja svih. Odradim sve obaveze sto imam i blejim na skypu i fb. Nisam u fazonu da cu da odustanem ili tako nesto ali brojim dane do povratnog leta da se vratim kuci medj' drugare i rodbinu da malo napunim baterije za drugu godinu Edited February 23, 2012 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Tesko ti je, ali kapiram da si svestan da je veliko iskustvo. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Jesam ali kontam da cu to tek da osetim kad se vratim na leto. Vec osecam da cu mnogo vise da cenim prijatelje i drugare koje sam dok sam bio kuci ponekad uzimao zdravo za gotovo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 ali leško, east pavlović je tviter nalog lika koji podjebava istoka pavlovića e pa onda gg za tog lika. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 ovaj lesko je kraljina ahahahahahahahah lesko,izvini sto ti diramo profesora :))))))))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts