prota_ Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 kao jutub verzija mortal kombata sa srpskim političarima kao fajterima. neko se baš potrudio, uz to je i šaljivo. izaberete svog lika, pa protivnika, odatle vas vodi na novi klip gde ima objašnjenje kako se "igra". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 nece da udara peder xd Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 2 - haj panč 3 - lov panč 4 - lov kik 5 - haj kik 6 - fataliti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Dobra fora stvarno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Mrzelo me da se bakćem ovim, mnogo je nekako sporo i šta znam, ali stvarno kapa dole liku koji je napravio, treba za ovo cimanja. Samo uvezati ove video materijale a kamoli napraviti sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 2 - haj panč 3 - lov panč 4 - lov kik 5 - haj kik 6 - fataliti brate procitao sam ja to na klipo ali dzaba mece da reaguje :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 izbodi ga ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Nije ni meni radilo, ali fora je da držiš duže dugme, pa kao onda uradi. Zato sam i batalio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Jel ste pustili da ucita do kraja? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Chedin fataliti najjachi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Фазон је што на одређеној секунди он уради одређену ствар, типа удари на 1:02 и ти када стиснеш фазон број 2 он премота и испадне као да је ударио, зато и каже да прво мора да се учита.. Иначе, свака част лику који се потрудио да ово одради, још више, свака му част што му је пало на памет то :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Фазон је што на одређеној секунди он уради одређену ствар, типа удари на 1:02 и ти када стиснеш фазон број 2 он премота и испадне као да је ударио, зато и каже да прво мора да се учита.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts