Jump to content

Šta mislite o ovom laptopu?

noiser_

Recommended Posts

Ne razumem se ni u laptopove ni u netbookove zato sto ih i ne koristim nesto. Ovo treba mojoj kevi za posao, a ona se tek ne razume. Njoj je samo bitna cena, nista od specifikacija. Posto je ona lekar, otprilike to njoj treba za cuvanje nekih dokumenata u wordu i excelu, nekih njenih poslovnih radova, fajlova. Meni prakticno ni ne treba, koristio bih ga samo na putovanjima za internet, gledanje filmova, muzika neka eventualno i neke mini igrice za zabavu. Malo sam se zaleteo i predlozio ovo a nista nisam opsirnije pogledao o tome. Mogao bi neko da mi preporuci sta ustvari odgovara ovim mojim zahtevima, posto se ne razumem kao sto sam rekao.

Pa 'naš kako, u tom slučaju možda i nije loše rešenje jer je lagan i može keva da ga nosa svuda i tako dalje. Po meni je u tom smislu najveći problem možda veličina ekrana i rezolucija, jer 11,6" plus 1366x768 px je, po meni, pravo mučenje za nešto duži rad. Igrom slučaja sam kontrolisao neki master rad na takvom netbooku a kasnije i sređivao neki powerpoint, ono je bilo strašno. Gore onaj meni Worda, plus dole status barovi itd, ostane u sredini jedva pola strane vidljivo. A ako smanjiš i odzumiraš, ništa ne možeš da pročitaš :)

Sve u svemu, za slične pare bi možda mogla da nabaci neki 15" "običan" laptop, ali možda joj on bude pretežak, plus i oni često imaju istu rezoluciju itd, tako da za ovu namenu možda i nije loš, ali sam ubeđen da postoje i neki povoljniji modeli. Mada bih ja uvek išao na "pravi" laptop.

Ne razumem se ni u laptopove ni u netbookove zato sto ih i ne koristim nesto. Ovo treba mojoj kevi za posao, a ona se tek ne razume. Njoj je samo bitna cena, nista od specifikacija. Posto je ona lekar, otprilike to njoj treba za cuvanje nekih dokumenata u wordu i excelu, nekih njenih poslovnih radova, fajlova. Meni prakticno ni ne treba, koristio bih ga samo na putovanjima za internet, gledanje filmova, muzika neka eventualno i neke mini igrice za zabavu. Malo sam se zaleteo i predlozio ovo a nista nisam opsirnije pogledao o tome. Mogao bi neko da mi preporuci sta ustvari odgovara ovim mojim zahtevima, posto se ne razumem kao sto sam rekao.

S obzirom na to za sta ti treba, mislim da ti je bolje da pazaris laptop, jer ipak je bolje imati vecu dijagonalu monitora za isti novac. Ovaj netbook sto si nasumice postavio kosta ~36k, a cini mi se da za te pare ima sasvim pristojan laptop koji ce ispuniti ove gore navedene zahteve. Mada sacekaj nekog strucnijeg da ti preporuci konkretan model.

Pretece me lucky, upravo to sto ti je napisao.

Edited by Member