Slađan Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 (edited) Uh, kako početi... da skratim. Izašao je novi PLAY! Zine i to broj 50, za novembar ove divne 2011 godine. Nije nešto bog zna kako dugačak inače. Malo se rekonstruišemo pa će se i sam magazin nadograđivati vremenom, a nadam se i bolje nego što je bio pre. Sajt!!! Da, sajt je u rekonstrukciji pa radi samo ono bitno na njemu. Da vam ne bih kvario doživljaj po običaju, pogledajte i sami šta i kako. PLAY! Zine br. 50 PLAY #50 Uvodnik.........................................6 Flash ............................................8 13th Page..................................... 13 Reviews....................................... 14 Crossover...................................39 REVIEWS #50 NBA 2K12.....................................................15 RAGE...........................................................18 FIFA 12 vs PES 2012.......................................21 Orcs Must Die!..............................................24 Might & Magic Heroes VI ...............................26 Batman: Arkham City.................................. 29 Battlefield 3.............................................. 32 Gears of War 3........................................... 35 play-zine.com Edited November 9, 2011 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Primetio sam da izvesni L.Z. nije napisao nijedan tekst!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 ulenjio se do bola u poslednje vreme :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Meni se dopada novi PLAY, vidim da nova vrhuška ima ideju šta će i kako će dalje i u kojem pravcu, i to me raduje! Mogu da sa radosnim nestrpljenjem iščekujem početak svakog novog meseca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ovaj Laki je veći trol od Dakija... hm... da li to znači da je obrnuo krug i da nije više trol? (raptor) Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Ja sam čuo da izvesni LZ nije igrao ni jednu od igara koje su opisane u novom Play!-u. :( Ali kada se nađe vremena, treba očekivati reboot retro rubrike, a možda i još neka sitna a dinamitna gejming iznenađenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Jes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts