LaG Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 igrao bih se ovoga ali me zanima sledece: jel bolji kec il dvojka za krljanje? jel ima neki krek sa kojim mozhe da se igra coop i ako ima - koji krek je u pitanju? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Meni se dvojka više dopada, ali moguće da je neki lični tirp u pitanju, ali meni nekako više leži. Za coop igranje znam da postoji kompletna piratska verzija jer smo je bili furali neko vreme. Mislim da nije samo krek u pitanju jer je neki bajko prepakovao čitav L4D i zapravo ga sabio u mnogo manje gigabajta nego što je original, plus napravio neke dodatne alate i tako dalje. Sigurno ima po torrentima. Na poslu sam sad ali mogu popodne pogledati ako se ne snađeš. Ali ono što je sigurno jeste da šljaka, pravili smo server i pikali u četiri igrača bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Potraži na warez-bb.org - naći ćeš teme gde su likovi prepackovali igru i uz nju stavili uputstvo za multi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 l4d je mogao da se igra mislim da i dalje moze kao i druge fps igre, preko garene.. obicno na njihovima forumima imas kompletno objasnjenje i upustvo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 hvala puno :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 15$ je igra, meni su uzeli dok je bio neki discount za 5$, cesto imaju neka snizenja na steamu, pa pogledaj. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 sv_lan 1 allow_only_lobby_connect (ovo proveri kako ide tacno, izadje komanda na allow) 0 map<space> (izaberi mapu sa spiska) kad ucita mapu - drugi se konektuju na tebe u lanu preko connect <ip> Ukratko kako igrati l4d u lanu bez dedicated qraca palaca i Garene. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 ja igrao l4d2 na gareni coop.. fino je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 u l4d2 sada postoje i sve kampanje iz prve igre tako da nema prevelike potrebe da se igra kec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts