Gospodin Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Jel postoji mogucnost da rade obe kartice istovremeno, recimo sa moje Creative audigy 2zs kartice koja je vezana na pojacalo ide zvuk na 2.1 sistemu ,a sa integralne kartice na ploci ako prikljucim headset za skype na prednjem panelu kucista? Ili ako moze da se spoje funkcije sa zvucne kartice na panel kucista znaci samo da budu povezani headphones i mic ulazi sa kucista . Smaranje mi je uvek da se zavlacim i privezujem sluske i mic na na karticu nazad a kada slusam muziku na stereu vadim sluske i ubacujem interkonekt kabal. Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 možeš u skajpu da podesiš da zvuk ide preko integruše, samo je izaberi tamo umesto default device. verovatno možeš i da prevežeš prednji panel na audigy (ako taj model ima konektore za njega), al to bolje da ti radi neko ko zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Može ovo prvo. A možeš i da kupiš USB slušalice, one u sebi ionako imaju zvučnu karticu (sort of), Windows 7 je dovoljno pametan da prebaci zvuk na njih kad ih utakneš u USB, i da vrati na zvučnike kad ih istakneš (pod uslovom da si instalirao Realtek drajvere). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 a može i da kupi poseban komp za skajp. evo, imam ja jedan viška :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted November 1, 2011 Author Report Share Posted November 1, 2011 a može i da kupi poseban komp za skajp. evo, imam ja jedan viška :D Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 pa mislim, kad već predlažemo kupovinu dodatnih stvari :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Može ovo prvo. A možeš i da kupiš USB slušalice, one u sebi ionako imaju zvučnu karticu (sort of), Windows 7 je dovoljno pametan da prebaci zvuk na njih kad ih utakneš u USB, i da vrati na zvučnike kad ih istakneš (pod uslovom da si instalirao Realtek drajvere). da, baš je praktično ovo da moraš da utakneš slušalice, pa posle da ih vadiš itd.... vidiš da to čovek neće :) Ja recimo imam USB slušalice sa karticom i ne moram ovo da radim, kao što reče ivan, samo se podesi u skypu/winampu šta god default device i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts