spery Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Odlican je tour bio, pohvale za organizaciju i MISTA!! Radujemo se sledecem turniru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 a shto je grafika na streamu bila osakacena? samo sam ugasio kad sam video :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Grafika? Bila je skroz ok, samo je malo lagovalo na kraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 a shto je grafika na streamu bila osakacena? samo sam ugasio kad sam video :) Verovatno Mist nema komp jak a da grafika nije low mada st aima veze vidi se sve lepo i ovako Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Grafika? Bila je skroz ok, samo je malo lagovalo na kraju. bila je na low.. jeste se lepo sve videlo, al' je vishe lichilo na broodwar nego sc2 :) mislim, svaka chast za cimanje al' meni lichno je ubilo trip :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Vecina nas igra na low xD Inace za Ultra settings i strimovanje treba neka stoka od kompa i dobar net ( preko 2-3mbps uploada) ako hoces 1080p :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 a shto je grafika na streamu bila osakacena? samo sam ugasio kad sam video :) Kao sto je rekao speri, mi proovi igramo na low :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Mislim da ni na Dreamhack-u nije bilo sve na ultra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Samo da javim da su upravo poslate sve nagrade =) Ocekujte ih sutra. Post Express sluzba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Mislim da ni na Dreamhack-u nije bilo sve na ultra. 720pSto je po meni minimum minimuma za fulskrin. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Vidi se da ne gledas GSL :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Slabo u zadnje vreme mada gomtv besplatni je ja mislim negde izmedju 720 i 480 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Slabo u zadnje vreme mada gomtv besplatni je ja mislim negde izmedju 720 i 480 besplatni je 360p :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 Eh upravo mi danas stigao mail da mi Blizzard trazi da posaljem njima ko je osvojio prvo drugo i trece mesto ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 ja mislim da je gsl pre 240p nego 360 nista se ne vidi Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 GSL je NAJVISE 240p :D Mada ako mohi kaze da je izmedju 480 i 720 onda je najverovatnije to. Sta ce to Blizzardu? :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Meni je izgledalo bolje nego jutjub 360 sc ripleji pa sam kontao da je vise, u nekim slucajevima i bolje nego 480, sto je mozda i do kodeka ili neceg drugog. Mada opet, nisam sigurno pola godine gledao gomtv mozda se nesto i promenilo. DA VAS OPOREZUJE! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 i ja mislim da je pre bila daleko bolja slika sad je krs, moguce da zato nisi izvalio Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 Drago mi je da cujem i kritike neke koje su upucene turniru :) Ipak ne moze sve da bude idealno. Iskreno pre nego sto se turnir najavio diskutovali smo dobrih 2-3 nedelje povodom svega, kako ne bi doslo do komplikacije posle kada turnir treba da krene. Imali smo posebnu temu za casting, od toga kako on treba da izgleda do kakvog kvaliteta mozemo doci za prenos. Bilo je vise varijanti pokusaja i ono sto ste videli to je bilo najbolje sto je moglo. Uglavnom najveci problem je link, upload link. Sto jednostavno nije moglo da se realizuje da Mist ima bolji upload link kako bi mogao da se castuje bolji kvalitet slike. Ja nisam mnogo upucen oko toga, ali odmah sam u startu zahtevao 720p, i jednostavno na kraju sam video da je nemoguce. Pokusacu za SSL Season 2 da tu gresku ispravim. Jedina alternativa je da mi neki ISP donese WIFI, i da mi da min 1.5mb upload ili 2mb i mislim da bi to zavrsilo posao Ako sam ja upoznat Mist ima ok komp, E6600 ? A SC II i nije bas zahtevan po nekom mom misljenju, govorim iz nekog iskustva posto koristim FRAPS za snjima i tipa WoW kad snimam u 1080p imam los frame rate u odnosu na SC II koji snimam 1080p bez problema slicno i diablo 3 mi radi extra na 1080p. Sto se mene tice potrudicu se da na sledecem online turniru obezbedim Mistu 2-3 MB Upload link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Svaka cast na trudu, Silencer! Drago mi je da se neko ovako cima oko domace scene :) Sto se tice strimovanja pricaj sa Foo-om ili jos bolje sa Beasty-jem, on vec dugo strimuje i to dobar kvalitet, 720p ja mislim. Ako se ne varam 2Mbit je dosta za 720p. I da li razmisljate mozda o nekom LAN finalu? Sad ja nemam pojma sta ste vi zamislili kako ce dalje SSL da izgleda, da li ce biti neki Super Tournament koji ce biti offline, a regularne sezone online. Posto ja licno, a verujem i dosta drugih, ima mnogo vise motivacije i zelje da pobedi kad je uzivo, kad vidis svog protivnika i kad vidis masu okolo. Koliko se secam Rade iz KGB-a je rekao da ce da nam ustupi igraonicu kad god bude potrebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 (edited) Imam ja u kancelarijama u beogradjanci 20mbita up/down link i mogao bi mist tamo da dodje da kastuje jedino sto nemam tamo nijedan jaci komp pa bi neki iole jaci lap ili cak desk ako ga ne mrzi da cima (monitora ima) bio pozeljan. Edited November 29, 2011 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Koliko se secam Rade iz KGB-a je rekao da ce da nam ustupi igraonicu kad god bude potrebe. U KGB-u lepo radi, Bilo bi lepo da se bar top 8 ili 16 ljudi sastane na lan finalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Ma de radi u KGB-u jedva Starcraft 2 i da radi. Iskreno receno ono je blagi uzas. Mislim lepo od njih sto su se potrudili i omogucili da se odrzi DH i sve to al mogli bi malo da updajtuju racunare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonkitza Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 ja streamujem 960x600 na 25 fpsa sa 0.7 ul i mogu da igram sa time...1.5 mbit-a bi bilo dovoljno za 720p. verovatno je i mist streamovao sa nekim slicnim resom,ne znam sto ti je to bilo TOLIKO lose da nisi mogao da gledas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 pa smor mi da gledam kad igra vishe lichi na sc1 nego na sc2.. opet to je moje mishljenje, i rekao bih da imam puno pravo na njega :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts