Neonkitza Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 a sto ne bi jednostavno preko skypa-a? :S uvek postoji join call Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 (edited) Def bice preko skype-a, samo sto cu ja morati da mutujem sebe. To vazi i za tebe Nina :P Ew Patch 1.4.2 hit the server... Edited November 9, 2011 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verilator Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Da li je moguce prijavu platiti elektronski a kao dokaz dati broj transakcije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 Moze bre, nije frx samo ja da vidim uplatu na svoj eBank :) i da mi kazes u koje je vreme bio prenos. Obavezno popuni nalog za uplatu kao sto sam stavio sliku i neces da pogresis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Ljudi, pocnite da uplacujete prijave na vreme, nemojte da cekate poslednja 2 dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 sta je frka za kes ? :)) ajde relax nisi u Japanu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Ma nije problem, jos samo da vidim kakva je konkurencija, mozda ja naucim da igram SC 2 za 2 nedelje i igram i ja turnir :P dobro bi mi dosla tastatura :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 sta je frka za kes ? :)) ajde relax nisi u Japanu. :) Kazem da se posle ljudi ne bi lupali glavom o zid zato sto su ga ispusili za mesto zbog sopstvene lenjosti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 ma ima jos 32 mesta slobodna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 (edited) Mah, meni je teze naterati one koje su uplatili da se registruju na binarybeast.com kako bi ih ubacio kao igrac koji je uplatio i potvrdio ucesce. BinaryBeast :: Tournament - Serbian Starcraft League - Season 1 Bavicu se sutra sa time vec, ili mozda im veceras pustim mail da se prijave kako bi imali svoja vec rezervisana mesta ^^ Edited November 14, 2011 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Drugari, zelim da napomenem da je krajnji rok za uplate cetvrtak, nemojte da cekate poslednji dan <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Ajde barem ove koji su uplatili potvrdite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Ajde barem ove koji su uplatili potvrdite :) vec na binarybeast.com je to uradjeno sem sto je vladoica smoren da se prijavi tamo da ga potvrdim. RickJames Bloodtemplar vladoica Verilator Shmi Ovo su igraci koji su trenutno uplatili :) Sad sto je za sad tako malo uplatilo nisam upoznat niti cu da istrazujem obzirom da me je sramota da cimam ljude da uplate ucesce od 300 din. Kolko razumem odradice svi do cetvrtka. U medjuvremenu Blizzard je potvrdio, ovaj SC II turnir kao legalan. You are good to go. :mSo Marc Olbertz eSport Manager, Europe Bice i zvanicnih informacija na eu.battle.net/sc2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 sad gledajte da fejlujete i da ne uplati niko vise pa da nam se smeju svi:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 (edited) sad gledajte da fejlujete i da ne uplati niko vise pa da nam se smeju svi:( Sa moje strane uradjeno je sve, ostaloo je na igracima, koji zele da ucestvuju. Dobio sam Licencu god dana za pravljenje turnira :)Imam Sponzora i NagradeOrganizacija je na nivou sto se tice jednog online turnira, sve se zna ima Wall of Text, za razliku od drugih turnira koji su radjeniKao sto rekoh gore kapiram da ce ljudi uplatiti za ova cetri dana. A i naravno ovo nece biti jedan jedini koji cu napraviti vec pocetkom sledece godine planiran je drugi. Ja ne odustajem od ovoga. Edited November 20, 2011 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Sa moje strane uradjeno je sve, ostaloo je na igracima, koji zele da ucestvuju. Dobio sam Licencu god dana za pravljenje turnira :)Imam Sponzora i NagradeOrganizacija je na nivou sto se tice jednog online turnira, sve se zna ima Wall of Text, za razliku od drugih turnira koji su radjeniKao sto rekoh gore kapiram da ce ljudi uplatiti za ova cetri dana. A i naravno ovo nece biti jedan jedini koji cu napraviti vec pocetkom sledece godine planiran je drugi. Ja ne odustajem od ovoga. wtf je sa pravopisom brate? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 (edited) wtf je sa pravopisom brate? :D Kad kucam ko divljak eto :) Nemoj me jebat sad u 10pm kad ne vidim na oci. Edited November 20, 2011 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 igra sc2 previse :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 igra sc2 previse :) Greska Idlujem u SC II preko laptopa, u WoW-u Afkujem na drugoj masini da imam sto vise gametime played, a do sad sam igrao Diablo 3 i farmovo achievmente ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 a shta ce ti taj silni played? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 (edited) a shta ce ti taj silni played? :D Ma cisto da mogu da vidim kolko gubim vremena u WoW-u. 378 dana ... :( Treba Facebook da ubaci slican feature kolko si vremena proveo u social networkingu ^^ Edited November 20, 2011 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 jbt ako se vise niko ne prijavi sledi mi nagrada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 (edited) RickJames Bloodtemplar vladoica Verilator ShmiRMHVrhunskiFooFighterVasengo Just a quick update... Valjda nisam nekog izostavio ^^ Edited November 22, 2011 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 uplaticu i ja sutra nisam imao net par dana zakucavao skroz (bas kad je bio mlg :) ) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Jbg ja necu igrati najverovatnije, umire mi sbb... ovih dana dok je Zerox kukao, rekao sam mu da ne menja, jer inache radi dobro, al sad toliko pizdim, ne znam shta cu... Odo da se napijem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts