me1lleur Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 (edited) Prodajem gaming opremu, uveženu iz Nemačke. Donosim po porudzbini, može da se naruči bilo kog dana, nema odredjenog roka. Čeka se oko nedelju dana, ima garancija, može da se reklamira. Plaćanje kuriru po dostavi, ili neki drugi način ukoliko neko zna. Mogu da donesem bilo koji proizvod, mada zavisi i sta mogu da nadjem. Ono što provereno mogu je: STEELSERIES QcK+ Na'Vi EDITION - 27€ STEELSERIES QcK+ Tyloo EDITION - 25€ Roccat Taito MTW EDITION - 35€ Razer Sphex - 25€ Razer Goliathus Control Alpha - 30€ QPAD White - 30€ Što se podloga tiče to je to, od miševa bih izdvojio zowie modele, steelseries sensei, xai, diablo... Uglavnom evo fb link, pa lepo pogledajte, da ne mračim u temi. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.104198436358554.8579.100003051951919&type=3 Slušalice http://www.facebook.com/media/set/?set=a.104219223023142.8605.100003051951919&type=3 Kontakt PM, steam bnw4be ili rashanps. Može i FB profil postavljen iznad, nije nikakav problem. Sutra slike neke opreme, što sam doneo za par lika... Evo i slika. Edited October 23, 2011 by bnw Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 FNATIC ti je mnogo, u emmiju je 2100 sa dostavom, ne hejtujem samo kazem :) 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 Izvinjavam se, nisam pratio baš neke cene, pa sam to propustio. Izbacio sam je sa liste. :) Opusteno, nisam smatrao hejtom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Koliko ja znam ovakav oglas ne sme da se postavlja na rur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted October 23, 2011 Author Report Share Posted October 23, 2011 Ja nemam nikakvu firmu, niti držim neku prodavnicu. Imam mogućnosti da donesem nešto iz Nemačke, pa to delim s vama. U čemu je problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChieF. Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Svaka čast. P.S. Preporuke za saradnju, sve na mestu i po dogovoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted October 23, 2011 Author Report Share Posted October 23, 2011 Hvala :D Dodao sam sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChieF. Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Opa, stiglo jutros Vidi ga kako mi se jedan smeshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted October 23, 2011 Author Report Share Posted October 23, 2011 Čisto da napomenem da ima i apple uredjaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Koliko je Xai? 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted October 23, 2011 Author Report Share Posted October 23, 2011 (edited) 75€ :) Za kupce iz Novog Sada, Subotice i Beograda imam načina da se pošalje bez plaćanja poštarine. Autobusom firme koju drži jedan od dobavljača opreme. Za ostale gradove tu je postexpress, sa nekom malom poštarinom. Edited October 23, 2011 by bnw Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChieF. Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Samo da dodam još jedan kometar. Što se tiče ovog dečka i opreme koje prodaje sve je u najboljem redu. Sve što je napisao i sve što smo se dogovorili naknadno u vezi toga šta mi treba i isporuke ispoštovano je maksimalno. Stvari koje šalje su nove, ne otpakovane / ne otvarane (govorim na ličnom iskustvu). Sve preporuke i svaka čast dečku. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Stigla nova tura, OSTALA JE 1 NAVI PODLOGA, AKO NEKO NE ZELI DA CEKA NEDELJU DANA ZA SLEDECU TURU NEK SE JAVI NA PM ILI GORE POSTAVLJEN STEAM U VEZI DOGOVORA. Inace jos vazi ovo, mozete narucivati i dalje :D Edited November 3, 2011 by bnw Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 dobavi mi mYm qck :D infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Tesko za mym qck, tu podlogu nisam vido bas dugo :D Moja greska, nije sve rasprodato. Ostala 1 navi, tako da ko nece da ceka nedelju dana za sledecu turu, moze da mi se javi na gore postavljen steam ili pm pa da se dogovorimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Koliko ja znam ovakav oglas ne sme da se postavlja na rur. Licemerje, ljubomora... sve su to normalne ljudske osobine, a i moderatori su u neku ruku ljudi. Neki poprilicno neostvareni... ne dao bog da sam ja ovako nesto postavio. Njima na obraz i cast ;) Samo ti bnw cepaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Nema to veze ni sa kakvim licemerjem niti ljubomorom. U pitanju je komercijalni oglas evidentno - čovek dovlači robu i prodaje je, a koristi sajt kao medij da to oglašava. Jedno je kada za rođendan dobiješ QcK+ a ne treba ti, pa okačiš - "e prodajem, ne treba mi" a drugo je kada na nedeljnoj bazi dovlačiš robu za prodaju. Zbog čega bi onda neko evidentno zarađivao pritom besplatno se promovišući? Jel može sad bnw da ode u recimo Svet Kompjutera i kaže - jel mogu ja pola strane oglasa za džabe da dobijem, da oglašavam to što ja prodajem podloge. Ili bilo gde drugde - neke druge novine, televizija, radio ... dajte primer, i nema problema, možemo da ostavimo oglas. Ne želim ni da računam koliko je lik dobar po svakoj turi koju donese na tom nedeljnom nivou, stvar je principa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Nije ovo tema za to ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Гледао сам цену за ту Goliathus на Game-S сајту, и продајеш је скупље него у радњи. Која је фора, или им нису ажуриране цене? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Sunce mu poljubim, pa ti jos vijas tog Goliathusa Danilo :D infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 To i ne prodajem, nego ja nisam azuirao :D Uglavnom donosim ono sto kod nas nema, tako da ne bi bilo te polemike oko cena. @Lucky, nije mnogo jeftinije nego kod nas, tako da veruj mi, ne razbijam se od novca. I ima razlike, ja ne dovlacim robu pa je ne prodajem, nego ako neko hoce ja mu je tad dovucem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Sunce mu poljubim, pa ti jos vijas tog Goliathusa Danilo :D Не играм се па ми се не жури : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Licemerje, ljubomora... sve su to normalne ljudske osobine, a i moderatori su u neku ruku ljudi. Neki poprilicno neostvareni... ne dao bog da sam ja ovako nesto postavio. Njima na obraz i cast ;) Samo ti bnw cepaj. Prvo procitaj pravila foruma pa onda pricaj nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Imas pm, ne spamujmo temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Da bumpujem malo temu i dodam jos nesto. Pocetkom decembra bi trebalo da stignu i SteelSeries Kana (65e), SteelSeries Kinzu v2 (50e) i 5hv2 Medal of Honor edition 110e. Takodje ima i ss siberie v2 usb, sto ranije nije bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts