samir^b Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Komp mi je bio na screen saveru i zabo je. Iskljucim, ukljucim i win radi u screen shotovima. Znaci vidim sliku svakih 3-4 sekunde, izmedju toga ne vidim sta se desava. Pokusavam da nadjem na INTERNETU ali ne mogu da nadjem sta to moze biti.. Sad sam u safe modu i sve radi normalno, znaci neki nesistemski proces koje nod32 ne moze da nadje. A u normalnom modu ne mogu nista da radim jer tako jebeno secka :S Jel se susreo neko sa ovim? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Matori uradi System restore ako to ne pomaze, reinstaliraj win i vozi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Mozda bi cak reinstalacija display drivera odradila posao... Srecno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Nasao sam neki facemoods servis koji sam deaktivirao, i izgleda da sad sljaka.. Moze delete/lock Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts