Johnn1e Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 (edited) Da li neko zna gde u Srbiji moze da se nadje "Venum" oprema, a da to nije fightshop.rs jer nemaju nista od brojeva? Edited October 16, 2011 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Јави се када купиш, знам где можеш узети фул шуљу са ледило трибалима, одлично би ишла уз те рептилске мотиве Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Ма чекај, они су ставили змијину фацу на буљу јеботе:) Не тролујем, ово остало делује до јаја, ал оно је дизајн фејл:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 16, 2011 Author Report Share Posted October 16, 2011 Јави се када купиш, знам где можеш узети фул шуљу са ледило трибалима, одлично би ишла уз те рептилске мотиве Jel ovo kao ja sam glup a ti me ismevas posto je ovaj sorc ekvivalent kosulji sa tribalima? : D Eo za Dulija jedan koji nema zmiju na dupetu. : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 (edited) ja sam uzeo ovaj pre 2 godine kada sam trenirao ali sam ga porucio iz amerike (tj. donela mi ortakinja) za jako smesnu lovu, tipa 30ak dolara... sem fightshopa ne znam gde bi mogao venum da uzmes mozda da ga kontaktiras, pa da porucis u tvojoj velicini ne znam, ne pada mi na pamet nista ako ne, ganjaj nekog iz inostranstva da ti donese ako imas nekog u usa to bi bilo idealno posto tamo ima gde 'oces da se uzme z Edited October 16, 2011 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 @Џони Дулио ти је одговорио одмах после мене : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 17, 2011 Author Report Share Posted October 17, 2011 Nene nemoj sad iza Dulija da stajes, on je reko jednu stvar ti si reko drugu. : ) @dMan Dogovorio sam sa onim iz fightshopa da me zove kad pravi sledecu porudzbinu pa cemo da smislimo nesto, ali mi ne bi smetalo da ga nadjem za 30 dolara! : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Ја сам лоловао на оно што је он касније истакао : ) осим ако не мислиш на "рептилске мотиве" део. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) Nije bas Srbija, al da probas na ebay-u? :) ja upravo jurim jedan Venum-ov tamo. Edited October 24, 2011 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts