Dinobotina Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Cao svima. Zanima me misljenje pravih gamera ,moze li nesto tako da prodje kod nas? Predpostavljam da znate o cemu se radi... igranje igrica u 3D-u Dakle 3D nVidia igraonica! Znaci naocare ,projektori , dijagonala preko 2.5m itd Koliko je to perspektivno ,obzirom da obicne....da kazem 2D igraonice po mom skromom misljenju se sve manje i manje posecuju! Tako da bih molio strucna misljenja sa svih strana. Uzdravlje pa se cujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Iz ličnog iskustva, 3D vision je sviranje kurcu. Biće ljudima zanimljivo jedno kratko vreme, a onda će se setiti da ih smara da nose naočare non stop, pa će bataliti i vratiti se toplini doma gde mogu da hasaju i češu muda pred monitorom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Ne moze dugo da se igra u treperecim naocharima - imam 3D vision vec 2 godine skoro, igrao sam samo jednu igru od pochetka do kraja u 3D-u... Bole ochi posle odredjenog vremena. Gledanje filmova iz nekog razloga nema takav efekat. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinobotina Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 Ok ,sto se tice blu-ray 3D filmova ,razmisljao sam i o tome ,no ne znam kolika je dostupnost istih Do tada hteo bih da cujem jos neka isustva igranja 3D visiona a vama hvala na licnim impresijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Poenta je da gaming bude "ugodan", dugo igranje sa 3D naočarima meni jednostavno nije :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinobotina Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 Nisam znao da te naocare toliko smetaju...da li je to kolektivno svima ili je samo stvar navike ? Ne znam jesam li naveo ali ovo bi bio vise klub nego igraonica ,znaci ne ono kolektivno dranje i divljanje nego u odvojenim prostorijama, odvojene sobe sa svom opremom. Jedino sto mislim da trenutno ima premalo igara koje su 3D ready... tj. onih koji bas daju pravi ugodjaj i dozivljaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts