7eLeveN Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Kad ste nas vec stavili u pozvane ekipe mogli ste bar da pitate da li dolazimo, a ne da nas odmah izbrisete lol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted October 26, 2011 Author Report Share Posted October 26, 2011 (edited) Moja greska. Nisam hteo da vas premestim, izbagovao sam se od toliko ekipa :))) Nemoj da se ljutis odma :] Edited October 26, 2011 by own Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesibk2 Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 svaka cast sa organizacijom :) vidjmo seeeeeeee :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikaa Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Vidimo se. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdjrtB Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Predlazem uzivo muziku neku nesto :D Quote GO GO GO GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peskan Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Upisi ekipu Enjoy. Nadamo se da cemo uplatiti pre ostalih ekipa. :) Gl Hf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted October 30, 2011 Author Report Share Posted October 30, 2011 Upisi ekipu Enjoy. Nadamo se da cemo uplatiti pre ostalih ekipa. :) Gl Hf Nemojte uplacivati pre 10. Na stand by listi ste. To znaci da ukoliko neka od 32 ekipe koje su prve potvrdile svoje ucesce ne uplati do 10.11 onda vi upadate. Po sistemu ko prvi uplati igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Sredicemo nesto bridji :DD TAKO IGRAJ S NJIMAAA EXP TAKO IGRAAAAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISST4 Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Nema sta tu da se sredjuje, ima da donesemo rshum i ja tu rakiju da napravimo dar mar tu :D Pa da vidimo hoce li biti turnira i koji mi je kurac :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageBeograd Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 http://www.youtube.com/user/MovieMakerkov Mora da bude dobar turnir :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 ajde da pričamo o rakiji i da delimo yotube linkove, ko jebe temu realno. -_- Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 aco brate mnogo smaras u poslednje vreme sto se tice spama itd,i ti spamujes pa ti niko nista neprica,stalno smaras ljude po forumu kao da si vec 10 godina na njemu a ne 2 treba malo da se iskuliras... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez ~ Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 aco brate mnogo smaras u poslednje vreme sto se tice spama itd,i ti spamujes pa ti niko nista neprica,stalno smaras ljude po forumu kao da si vec 10 godina na njemu a ne 2 treba malo da se iskuliras... + 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Ne dirajte mladjane moderatore! OT: Hoce moci da se bleji nekom iza ledja dok traje mec, ili ce biti neka plazma ispred? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 aco brate mnogo smaras u poslednje vreme sto se tice spama itd,i ti spamujes pa ti niko nista neprica,stalno smaras ljude po forumu kao da si vec 10 godina na njemu a ne 2 treba malo da se iskuliras... otkud ti znaš koliko sam ja na forumu? I ne, ne smaram ako želiš baš da znaš ovo je moj posao da brišem spam, tome služe moderatori right? edit : pa nije mi ovo prvi nalog, šmekeru. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 otkud ti znaš koliko sam ja na forumu? I ne, ne smaram ako želiš baš da znaš ovo je moj posao da brišem spam, tome služe moderatori right? edit : pa nije mi ovo prvi nalog, šmekeru. Ako se ne zale ljudi koji su postavili ovaj topic , ne vidim razlog da se ti ubacujes i brises postove i branis nekome da bilo sta pise ovde ,a ti si ovde jedan od vecih spamera sigurno. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 pa smeta narodu koji zaista želi da prati turnir. Neću više da se prepirem sa vama, ja svoje obavljam vi makar pokušajte da pišete normalno, a vaše "kurve ćemo jebati, rakiju ćemo piti i slušaćemo muziku (narodnu) na youtubu" postove ostavite za msn ili fb Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Pa ja ne vidim da se neko zalio od tog silnog naroda koji zaista zeli da prati turnir , samo sam rekao da ti uvek prvi zapocinjes neku prepirku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toperssen Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 pa smeta narodu koji zaista želi da prati turnir. Neću više da se prepirem sa vama, ja svoje obavljam vi makar pokušajte da pišete normalno, a vaše "kurve ćemo jebati, rakiju ćemo piti i slušaćemo muziku (narodnu) na youtubu" postove ostavite za msn ili fb Upravio si sam prosirio topic sa 3-ce na 5 stranicu. Quote MUHAHHAHHaLOOOOOOOOOOOOOOOL:D:)AHhah HAHAHHaaaa:Dhhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
smk-riquelme Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Opasna ekipica SBC ( eeVaN, gavra , MadMan , sid , NEX ) [uPLATILI] :DDDD ;-] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdjrtB Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 gajicu naravno da su opsani . JARE MOJEEEEEEEEEEEEEEe Quote GO GO GO GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Sta je ovo? Pobuna protiv moderatora? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Koliko ekipa ima obezbedjeno prenociste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted November 1, 2011 Author Report Share Posted November 1, 2011 Sve ekipe van Beograda, koje uplate na vreme.. Tako da pocnite da uplacujete ,mi moramo sve to na vreme da rezervisemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdjrtB Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 ja cekam , cekam , cekam ... :D jebeni stand bay a parice spremne ko pas pred parenje :D Quote GO GO GO GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts