Jump to content

smk-riquelme

The X
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by smk-riquelme

  1. Uroshe jel si ispao zato sto si rano ustao?:DDDD ili zato sto nisi mogao da pogodis bus do delte?
  2. Opasna ekipica SBC ( eeVaN, gavra , MadMan , sid , NEX ) [uPLATILI] :DDDD ;-]
  3. neka hvala igrajte i vi ,ja cu se sam izboriti za slot!:D:DD:
  4. Obrisao sam te sa stima zato sto kad smo vas dobili 16-3 ti si prichao i napushavao du-hasta da smo mi gledali u ekran i znali sta radite! A ako sam prijavio ekipu ti nema sta da gledas ko od igracha iz moje ekipe igraju u mix-u,to je zato sto mi nismo prijavljeni! Ali ti ces ochigledno da ubacis jos neku drugarsku ekipu i nema veze sto smo mi sad prvi na chekanju neces nas ubaciti,BOLJE RECI DA NAS NE ZELIS NA TURNIRU I GOTOVA STVAR NECU VISHE DA SPAMUJEM.ako nije tako obaci nas i opusti se ko ce da igra,bolje brini za te mix-ekipe!
  5. Prvo: necu da podizem svoju ekipu na ovaj nacin,ali nijedna pozvana ekipa nije na jachem turniru proshla grupu....(svaka cast pojedincima:D) Mislim da svi imaju pravo da misle da su TOP ILI HIGH ali samo neki mogu da kazu da imaju rezultat!i po tome gledam ko je high a ko mid ili low! Ali da si pozvao sve drugarske ekipe jesi,naravno da se nisam bunio za deltu jer sam bio na mnogo jachem turu isti dan! Drugo: ja sam pravio prvi turnir u edgu-u i znam kako stoje stvari!Sa twoje strane nije u redu jer sam ja tebe zvao na prvi EDGE turnir!(koji je bio 3xjachi!) TURNIR SA NAMA MOZDA NIJE JAK,ALI CE SIGURNO BITI JACHI OD TRENUTNOG! Trece: Turnir ce ti isto vremenski trajati sa 13ekipa i sa 16ekipa jer ce se svakako jedna ekipa u grupi sushiti!tako da je gospodin TRIFUNOVIC(kassad_) u pravu kao i uvek!:DDD Cetvrto : TURNIR JE TURNIR!!ne postoji mid,low ili high to se samo tako kaze,ali vidim da si ti pametan "< victoria > vinNa" pa ni mid turnir ne igrash,predji na public servere i pikaj moj ti je savet!:-* ako ne budes igrao sa tim jakim ekipama (bgd,pm,lwc,in,dps,idzuo,urbanexp,kgb)nikada nece podici svoj nivo!
  6. BOCO turunir ti je sranje!ako hoces da ti igraju mid-low ekipe tako napishi,i nemoj da nas stavljas na listu cekanja i da ubacuje drugarske ekipe... SRAMOTA da se odrzava ovakav turnir u igraonici koja drzi do nekog nivo-a,znas i sam kakav je turnir bio proshli put i koje ekipe su doshle! Realno ovo vishe pravis da se sam ovajdish od nagrada a ne da bi napravio dobar turnir!!!!!!strashno!!!
  7. Prijavi ekipu KGB.CMSTORM ako nema mesta chekacemo! boco jedan savet:nisi morao sve da prepishes!!! kako je max ekipa 12,a igraju se 4x4 grupe ???????? samo malo koncentracije :D vidi kako ces grupe da napravish jel nemoze chetvrina finala ovako morash 3ekipe x 4 grupe :D
  8. GG NSB zasluzena pobeda u maratonskom mechu koje se zavrshio u 11:30 pocheo je u 7:00
  9. Promeni nam ime molim te umesto IMT stavi KGB`CM STORM hvala unapred i gl sa turom vidimo se :D
  10. Probaj CM Storm Sentinel extra je mish !!!
  11. moze da ispali neka strana ekipa npr...
  12. Jel se zna shakale ko upada ako neko ispali npr?
  13. MANIAONHOLD dolazi sigurno! Upishi nas Proko
  14. SBC se raspao,sad je maniaonhold... Necemo doci na turnir sorry!
  15. SBC uplatiooooo,saljem ti uplatinicu mailom...poz gl
×
×
  • Create New...