Jump to content

Kriptografija / Napredne telekomunikacije

Guest account 5

Recommended Posts

Pozdrav društvo :)

Ostao mi je još samo master rad, pa bih voleo da mi date neki savet u odabiru predmeta/teme.

Znači, kriptografija ili napredne telekomunikacije. Tema je slobodna, tj. na meni je da odaberem, imaju već ponuđene ali nije to to.

Napredne telekomunikacije: Sigurnost računarskih mreža i digitalni serfitifikati. // Ako odaberem napredne tel. definitivno ću uzeti ovu temu.

Kriptografija: ovde mi treba savet oko teme :)

Ae plz, želim da čujem i vaša mišljenja, posebno oko Kriptografije :) poz

Imaš u knjizi "Sigurnost računarskih sistema i mreža" celo treće poglavlje koje je o kriptografiji, plus dodaci o kriptoanalizi sa izvornim kodom, baci pogled na sadržaj pa vidi jel možeš neku temu da izvučeš.

@voodoo_: thanks bratori :)

odabrao sam Kriptografiju, tema: Zaštita podataka primenom kriptografskih metoda.

imas sve na guglu i wikipediji :tf2:

Ja ti takodje preoporucujem za neko upoznavanje sa kriptografijom knjige brian comara na temu microsofta i kriptografije.

E sad, kada je meni uletela koska 2007 da se bavim ovim pre fokusiranja na brian comara, MSDN i guidove, iscitao sam jednu super knjigu sa PMF-a o kriptografiji. Probacu sutra da je nadjem na poslu, sad ne mogu da se setim imena da me ubijes

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

imas sve na guglu i wikipediji :tf2:

Ja ti takodje preoporucujem za neko upoznavanje sa kriptografijom knjige brian comara na temu microsofta i kriptografije.

E sad, kada je meni uletela koska 2007 da se bavim ovim pre fokusiranja na brian comara, MSDN i guidove, iscitao sam jednu super knjigu sa PMF-a o kriptografiji. Probacu sutra da je nadjem na poslu, sad ne mogu da se setim imena da me ubijes

Hvala :)