Jump to content

Problem sa ADSL-om

pirun

Recommended Posts

Imam problem sa ADSLom u zadnjih 10 dana. Konstantno diskonektovanje, na 5min otprilike. Zvao sam providera (Telekom) da pitam u čemu je problem. Prvo su mi rekli da promenim kabal od switcha do rutera, što sam i uradio ali mi nije pomoglo. Onda su oni kao nešto proveravali i popravili, radilo je 2 dana i opet se pojavio isti problem. Danas sam opet zvao da ih iznapusavam, javio se neki ubogi operater pa nisam imao srca da ga popljujem. Kaze da proverim moju telefonsku instalaciju, i da to mora neka privatna firma posto oni to ne rade. Moje pitanje je da li je neko imao slican problem i da li neko zna neku privatnu firmu koja se bavi proverom telefonskih instalacija, a da nece da me odere za to? Hvala!

Pitanje vezano za Eunetov ADSL, sad gledam nešto po sajtu, starim korisnicima će duplirati brzinu po istoj ceni plus spominju neki IPTV paket pride za jedan dinar. Međutim, informacije na samom sajtu su super štrue, ništa detaljno nije objašnjeno (kakav IPTV, koji kanali i sl., npr. i kada sve to kreće), pa ako neko zna nešto više o tome, do tell.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

• 2 weeks later...