pirun Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Imam problem sa ADSLom u zadnjih 10 dana. Konstantno diskonektovanje, na 5min otprilike. Zvao sam providera (Telekom) da pitam u čemu je problem. Prvo su mi rekli da promenim kabal od switcha do rutera, što sam i uradio ali mi nije pomoglo. Onda su oni kao nešto proveravali i popravili, radilo je 2 dana i opet se pojavio isti problem. Danas sam opet zvao da ih iznapusavam, javio se neki ubogi operater pa nisam imao srca da ga popljujem. Kaze da proverim moju telefonsku instalaciju, i da to mora neka privatna firma posto oni to ne rade. Moje pitanje je da li je neko imao slican problem i da li neko zna neku privatnu firmu koja se bavi proverom telefonskih instalacija, a da nece da me odere za to? Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 mozda ti fali neki svicer ?:) koliko telefona/fax imas toliko ti treba svicera :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 19, 2011 Author Report Share Posted September 19, 2011 Imam jedan telefon i jedan switch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) Mени се исто десило. Заменио сам само модем и сад ради све ок. Edited September 19, 2011 by Mr.Minus 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Pitanje vezano za Eunetov ADSL, sad gledam nešto po sajtu, starim korisnicima će duplirati brzinu po istoj ceni plus spominju neki IPTV paket pride za jedan dinar. Međutim, informacije na samom sajtu su super štrue, ništa detaljno nije objašnjeno (kakav IPTV, koji kanali i sl., npr. i kada sve to kreće), pa ako neko zna nešto više o tome, do tell. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 taj fazon, ja sam sličan problem imao sa adsl-om ali je srećom bio eunet a oni menjaju modem bez pitanja, izgleda da znaju da je to njegov "feature" i prosto ne pokušavaju da ti "podvale". posle ga valjda softverski formatiraju pa vrate po promet, šta ga znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 22, 2011 Author Report Share Posted September 22, 2011 Moraću da tražim novi modem onda, mada ne verujem da ce mi dati novi dok oni to sve ne ispitaju, iako sam zvao 10000 puta da prijavim smetnje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Imam problem sa ADSLom u zadnjih 10 dana. Konstantno diskonektovanje, na 5min otprilike. Isto sranje i meni, iznaponapopusovavacu ih sutra...u 3 lepe.. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts