noiser_ Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Danas sam dobio iPad 16gb pa me zanima sta bi bilo dobro sve da skinem za njega, razne aplikacije koje pomazu, takodje neki saveti i sve sto moze pomoci. Hvala. I zanima me da li treba da se puni posle prvog paljenja ili tek kad se istrosi? Mrzi me da citam upustvo zato sto je na nemackom i francuskom koje slabije razumem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 skini sa sajta uputstvo na eng aplikacije zavisi za sta ti treba, meni je najkorišćenija taking tom dropbox je za sada naj naj aplikacija Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 meni je najkorišćenija taking tom Noiseru idi na appstore i pogledaj top 25 pa vidi sta ima zanimljivo tu zavisi za sta ga koristis i to sve naravno, naci ces svasta dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 jebes flash, mene je omracilo sto nema javu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 skines frash, imas flash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Ali Stiv to ne bi odobrio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 jebes flash, mene je omracilo sto nema javu. za iphone je bila neka fora da moze da se instalira na jailbroken http://iphoneroot.com/tutorial-install-java-on-the-iphone/ sto to ne bi radilo i na iPadu? inace, sta ce ti koj` kurac java na ipadu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Ima KVM switcheva gde uređajima nakačenim na KVM pristupaš preko Java appleta, meni to prvo pada na pamet Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 e pa i on hoce da radi posao IT Admina na uredjaju namenjenom sekretaricama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 tablet je odličan za IT poslove, remote radi, imaš vSphere Client, sve što ti treba Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 (edited) e pa i on hoce da radi posao IT Admina na uredjaju namenjenom sekretaricama Na PC-u? Edited September 15, 2011 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 tablet je odličan za IT poslove, remote radi, imaš vSphere Client, sve što ti treba postoji vsphere client za ipad? nekako bih pre ocekivao da admin drzi u ruci neki android tablet a ne ipad, nemam pojma, ocigledno nisam u toku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 da, već neko vreme http://www.macworld.com/appguide/app.html?id=844331&expand=false Ja sam uzeo Android, da budem tr00 :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 trupsi vsphere klijent citrix reciever ssh znaci java bi mi legla kao samar budali za cisko opremu jer ne znam bas sve komande Veruj mi ekran i virt. tastatura su sasvim dovoljni da pridjem/podesim neke uredjaje Naravno NIJE UDOBNO HEHE KAO NA PC SA 24 INCHA WIDE EKRANOM I DVA KVAD KOR PROCESORA HEHEHE TABLET SMRDI !!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 pa s obzirom da to radis od kuce, retardirano je, poz Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 e pa i on hoce da radi posao IT Admina na uredjaju namenjenom sekretaricama ne seri da su napravili pasijans za ipad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 16, 2011 Author Report Share Posted September 16, 2011 Hvala svima na pomoci, resio sam sve sto mi je trebalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 e do jaja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 20, 2011 Author Report Share Posted September 20, 2011 lol ja sam tek sada provalio da je ovo ustvari iPad 2. Dobio sam ga, a pre toga nista nisam znao o apple-ovim proizvodima tako da nisam znao da 1 nema kameru i ostalo. Cak i na pakovanju na samo jednom mestu pise iPad 2 na koje ja nisam obratio paznju. Inace juce sam ga ipak jailbreakovao i zadovoljan sam, skinuo sam par veoma dobrih programa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts