koh.milosh Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Aj bar recite kad se igra pa da dodjemo da gledamo ako se moze :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shev Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Koliko ja vidim, ovde se niko ne zali (mislim na srpske ekipe, one koje ucestvuju i one koje ne ucestvuju a mozda zasluzuju) ali nadje se neki batica iz druge drzave da vodi politiku na ruru... dosta mi je tvojih komentara na hltv.orgu, prevrce mi se zeludac kad ti vidim nick a jos vise kad ti vidim post na ruru...fuck off! +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 GL, ali i iNation je zasluzio da bude ovde. Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 samo cepajte... GL Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 ju ovaj shakal smarach Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 iNation pre idzua i kgb-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Bez ikakvih uvreda , ali iNation zasluzuje da se nadje na ovoj listi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N7NG Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 kakva 6 meseca ,pogledaj SHAKALE rezultate sa turnira ,kakav kgb.cm ,gde je NSB ?20x bolje rezultate imaju ??? a idzuo ne postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 kakva 6 meseca ,pogledaj SHAKALE rezultate sa turnira ,kakav kgb.cm ,gde je NSB ?20x bolje rezultate imaju ??? a idzuo ne postoji. ko si ti da pricas da li idzuo postoji ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N7NG Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 pa zna se da ne postoji idzuo nego dps . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultranumb_ Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 (edited) A kada se igra SEC u Poljskoj ? Realno ne znam po kojim su uspesima odredjivane ekipe , ali ovde su samo ekipe iz bg-a i to bas one koje igraju/su igrale iz kgb-a cini mi se :) ... Nije pozvan NSB koj se dosta dobro pokazao na internacionalnoj sceni koj inace reprezentuje Srbiju na SGL-u ... Mislim da bi za celu scenu bio pravedan jedna online qually , pa ako je potrbna i ta lan zavrsinca ... Bez uvrede , ali ovo je moje misljenje . Btw zaboravio sam , svaka cast shakale sto odrzavas nasu scenu i nadamo se da ce narednih godina biti jos bolje i bolje i da imamo jos vise quallya :)) Edited September 5, 2011 by ultra(jos33f) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal1c Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 iNation je zasluzio da bude pozvan na ovaj tur. U svakom slucaju gl :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuckoo Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Bez ikakvih uvreda , ali iNation zasluzuje da se nadje na ovoj listi :) +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xfm. Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 GLLLLLLLLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immoRtaLTYT Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 bez uvrede ali ja licno mislim da bi RB i iNation da upadnu, jer realno ako se gledaju uspesi PlayMore do skoro nije ni postojao, ne znam da li se gleda zvucnost imena igraca ili sami uspesi u poslednje vreme? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy_bgd Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Svaka cast Radivoje. Quote Da bi bio star I mudar,prvo moras da budes mlad I glup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Za pocetak ako znas sta je sec znao bi da je povezan sa wcg-om a u playmore-u igraju 4 osvajaca naseg zadnjeg wcg-a. Do skoro je bila praksa da se na sec salje upravo ekipa koja je predstavljala zemlju na wcg-u tako da njihov invite svakako nije sporan, sve u svemu playmore/bgd ce najverovatnije svejedno osvojiti a i osvojile makar da su sve ekipe ucestvovale, sto ne znacu da neke druge ekipe nisu zasluzile sansu ali s'obzirom na vreme koje je shakal dobio da sve organizuje sve je ok... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 lejm je što se kvalifikacije za turnir odigravaju ovako zbrda zdola, ali to nam je velika šansa da dogodine imamo pravi kvali. tebi šakal svaka čast za sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomozA.eZ Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Svaka cast shakalu, covek nam drzi cs koliko toliko u zivotu ;D Inace bez ikakve uvrede iNation > kgb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolo Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Sto su neki nadrkani ovde. Svaka cast na organizaciji ovoga, ali se i ja slazem sa par njih da su trebali biti ubaceni iNation i NSB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOJAN1 Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 dada trebali ste NSB ( RB ) da ubacite... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola.vagrant Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Hvala na pozivu :) gl hf svima , vidimo se sutra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 pa zna se da ne postoji idzuo nego dps . A odakle se zna? Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Dzabe sad pisete ko je zasluzio da ide ko ne,jbg momci,tak'a tura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts