Jump to content

xbox 360 / ps3

Čamuga

Recommended Posts

Kupio bih xbox 360 ili ps 3, pa me zanima sta bi bilo bolje za pikanje igrica tipa CoD,PES.... I ono o cemu neam pojma, a strasno me zanima, kako funkcionise tacno online pikanje tih stvari?

Jel treba neko cudo od neta ili sta vec...ili se isto samo metne kabal u konzolu i mrvim ? :tf: Zadnji put kad sam imao neku konzolu je bilo msm 99 god sony1... Ne znam koliko ljudi koristi i igra online te stvari, da li uopste imam racun da uzmem ? Uvek sam bio PC> all, ali tako me je smorilo sve na kompu da bih uzeo nesto... :S E da uzeo sam sestricima kao poklon Wii i probao sam malo da pikam onaj tenis, i razocarao sam se, nadam se da su xbox i ps3 10x bolji od ovog sranja.. Ne znam sta da radim, da cutim i cekam gw2 da izadje za 1091320312godina posto je WoW govno kao i Crysis 2 za koji sam bacio 50e ffs ili da uzmem jedno od ovih 2 zajebancija...

Edited by Gavralol

Kakav je bre ovo topic? Pa ti nisi načisto sa sobom da uopšte hoćeš konzolu a kamoli koju od ove dve pomenute :)

Sve u svemu, ja bih rekao da je PS3 džojped i dalje mnogo bolji od Xbox pa u tom slučaju ako bi pikao PES kapiram da će ti on više ležati.

Online igranje nije frka, može, samo moraš da računaš na plaćanje pretplate na Xbox-u, pošto mislim da onaj Xbox Live Silver koji je free nešto nije baš kooperativan, ali možda lupetam, davno sam to čekirao. Dok je sa druge strane PS Network i dalje free. Logično, nema online igranja ako imaš piratske verzije igara.

Pa uzeo bih brate, ali cimam se ne zajebem... Jbg nije to mala para 350evra... U pravu si, nisam, ali stvarno nisam upucen u ove konzole... Msm igrao sam npr na obe PES, i dodje mi isto.. Nikada nista online nisam igrao i nemam nikakvu predstavu koliko ljudi igra te igrice. Ne razumem kakva pretplata za igranje xbox-om ? Mislio sam da je kao i sony, uzmes samo igru i mrvis? :/ Stvarno se lomim da li da uzmem ili n... Pomagajte plx :P

Skoro da te ne razumem, ali kao što napisah, da bi igrao NA NETU tj. ONLINE, na Xboxu moraš da plaćaš mesečnu pretplatu. na PS3 i dalje ne moraš.

Sa druge strane, mislim da su originalne igre trenutno i dalje skuplje za PS3 nego za Xbox kod nas, i to tipa 20ak evra ili tako nešto.

Ista je cena PS3 i X360 igara kada se pojave u radnjama, samo X360 brže pojeftine.

Što se online igranja tiče, ako igraš sportske, trkačke, muzičko-ritmične, arkadne ili borilačke igre, onda je PS3 pravi izbor.

Ako igraš MMO, RPG, strategije, ili pucačine onda je PC pravi izbor.

ps.

Prodajem PS3 Slim 250GB HDD, upaljen ukupno tri puta - 250e. :D

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974