coyotez ~ Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Kad se samo setim koliko meseci sam se patio sa ovim, jos po pravilu zasecka kada je najbitnije :D Nije do neta sigurno, mozda zvuci glupo ali probaj da defragmentujes :) Meni je jednom pri ulasku u CS izbacilo nesto bla bla i opcija da defragmentujem steam ili cs odnosno hl, ne secam se vise tacno... Uglavnom posle toga je proradilo :) cekaj pa kako si ti resio problem? ps. i meni se ovo desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 cekaj pa kako si ti resio problem? ps. i meni se ovo desava Pa defragmentuj cs. U library desni klik na cs pa poslednja opcija i tu nadji defragment, pokreni i nece trajati vise od par minuta Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez ~ Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 ma uradio sam to ali nista fps sa 99 padne ne 9 i u te 2,3 sek zabode i ova zelena linija na net_graphu skoci nzm sta mu je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 (edited) E ljudi, ne mogu da stavim ni jedan server u "favorites" u CS-u, ne prikazuje mi ni onaj "history" ni nista.. Kaj da radim? Neka generalka kantera, re-install or what? Edited November 14, 2011 by dJAPEh8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 desavalo mi se to djape, reinstall mi je pomogao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGGsvrle Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 E ljudi, ne mogu da stavim ni jedan server u "favorites" u CS-u, ne prikazuje mi ni onaj "history" ni nista.. Kaj da radim? Neka generalka kantera, re-install or what? malo li je bilo 3 jezika u 1 postu?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Haha, zvali su me poliglota... Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicke Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 http://www.dodaj.rs/f/2B/fI/32U4RIZv/yeye.png Eo kao sto vidite na slici,znaci danas sam inst nove drajvere za Nvidia GeForce 9800GT i ovo mi se desilo znaci uvek svaki put kad sam inst nove drajvere nije mi se ovo desilo,sve sam proverio i ne znam do cega je.Neka predpostavka ili pomoc ? :D HvalaReseno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGGsvrle Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) http://www.dodaj.rs/f/2B/fI/32U4RIZv/yeye.png Eo kao sto vidite na slici,znaci danas sam inst nove drajvere za Nvidia GeForce 9800GT i ovo mi se desilo znaci uvek svaki put kad sam inst nove drajvere nije mi se ovo desilo,sve sam proverio i ne znam do cega je.Neka predpostavka ili pomoc ? :D Hvala Reseno :D You see, Counterstrike is a very old game using the OpenGL API, which basically means that NEW hardware and NEW drivers may not emulate the right way the cs graphic engine. Downgrade your graphic's drivers. Install an older version and see what happens. *You can also try changing the video mode, from OpenGL to D3D.* The thing you mention about your mouse, it's vertical's sync side-effect. Be sure you disabled it. It's tricky sometimes. The game looks prettier because of the Frame-Hz syncronization. Vertical Sync sychronizes the data between FPS and HZ, to make it more smooth and prettier as you say. Vertical sync is a MUST while playing a Direct3D based game. + http://translate.google.com/ = win ako ti ne radi taj driver dobro idi na desktop --> screen resolution --> advanced settings --> adapter --> properties --> driver --> roll back driver da ti automatski vrati na prethodni driver Edited November 15, 2011 by svrle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 You see, Counterstrike is a very old game using the OpenGL API, which basically means that NEW hardware and NEW drivers may not emulate the right way the cs graphic engine. Downgrade your graphic's drivers. Install an older version and see what happens. *You can also try changing the video mode, from OpenGL to D3D.* The thing you mention about your mouse, it's vertical's sync side-effect. Be sure you disabled it. It's tricky sometimes. The game looks prettier because of the Frame-Hz syncronization. Vertical Sync sychronizes the data between FPS and HZ, to make it more smooth and prettier as you say. Vertical sync is a MUST while playing a Direct3D based game. + http://translate.google.com/ = win ako ti ne radi taj driver dobro idi na desktop --> screen resolution --> advanced settings --> adapter --> properties --> driver --> roll back driver da ti automatski vrati na prethodni driver Brate bilo mu je stiklirano Run in a Window u Properties prozoru :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGGsvrle Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Brate bilo mu je stiklirano Run in a Window u Properties prozoru :) nema veze to sa driverom nece to da se promeni kad ti instaliras novi driver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Pa znam, ali moze da ga da u prozoru jedino ako je to stiklirano :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGGsvrle Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Pa znam, ali moze da ga da u prozoru jedino ako je to stiklirano :) ne lupaj moze u vise slucajeva a vidis da mu je sve bilo lepo dok nije instalirao nov driver sto znaci da nije nista menjao u optionsu a pogotovo ne bi stavio run in window da bi posle toga pitao zasto mi je cs u prozoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOD Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Nije problem nego pitanje,cemu sluze gl_max size i r_decals? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 zna neko zasto mi nakad pozuti linija na net_graph? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Pozdrav kanterasi, pre par dana se pojavio problem sa cs 1.6 (steam), kada hocu da udjem na neki server, prosto zabode ovde -> Sve zivo sam pokusavao.... :( win 7 64 ati 3800 grafa hvala unapred Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Je l' si probao da reinstaliras CS na drugu particiju ili jednostavno na neko drugo mesto? Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Meni se ovo desilo, pogledaj da li ti je kanter skinut do kraja ako si ga skidao preko steama ako nije skini ga i radice ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Uspeo sam ovim putem: Pao je DEBELI UNinstall svega sa steam-a (ma sve sam obrisao sa C: particije Programfiles(x86)), i lepo sve instalirao na D: particiju. Usao sam na server, ali pao je jedan Freeze na "OK" (nije htelo da reaguje), cackao sam net-u tips and tricks i nasao resenje. * Nadjite "hl.exe" - stavite da radim na "Windows Vista SP2" i "Run as administrator", i posle toga idi u search bar tog foldera i upisite ovako "motd" i posle selektujte ta dva fajla i stavite READ ONLY. to je to... Za sada radio kao podmazan :D Hvala na pomoci Pozdrav Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Determinat0r Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Jel moze neko da mi napise kako idu ful podesavanja za rad lan servera?Msm da budu podesavanja kao na turnirima...Sta se sve tacno kuca... Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KS1ST Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 nije bas CS problem, ali ima veze, ovako: reinstalirao sam OS, imao win7 pa se vratio na xp sp3, u cemu je problem, sve radi odlicno, ali kad udjem na teamspeak i kad pricam, nenormalno mng seckam/kocim dok pricam, tako me ostali svi cuju, nzm do cega moze da bude, nikad nisam imao ovakav problem, evo ssa processa : http://www.dodaj.rs/f/33/I4/RbHNfQO/untitled.jpg 3 mica sam menjao, na WIN7 je lepo radilo, kad sam na ts seckam preterano, lagujem, dok npr kad pricam na skype, msn ne, isto tako kad igram cs pa pricam preko MUMBLE-a ne seckam, normalno se cujem, ocigledno da je nesto do ts-a, ali nikad nisam imao takav problem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Jel moze neko da mi napise kako idu ful podesavanja za rad lan servera?Msm da budu podesavanja kao na turnirima...Sta se sve tacno kuca... Hvala sv_minrate 25000 sv_maxrate 25000 sv_minupdaterate 101 sv_maxupdaterate 101 sys_ticrate 10000 sv_lan_rate 25000 ovo ti je da ti server lepo radi,i mozes da koristis kad igras lan vs lan ali na turniru bi trebao da podignes dedicated,to ce ti objasniti neko ko bolje zna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 http://fin.instinct.org/bits/srcdsfpsboost/ Skines ovo,pokrenes, zatim pokreni HLDS i u njegovu konzolu kucaj sledece sys_ticrate 1000 sv_maxupdaterate 101 sv_maxrate 30000 sv_minupdaterate 100 sv_minrate 25000 i restart Mi ovako napravimo kad igramo u lanu 5v5 i odlicno radi.Samo gledaj da masina na kojoj hostujes bude solidna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Determinat0r Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Hvala vam puno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Postovanje svima.. Imam problem prvi put ovakve prirode...Danas sam po ko zna koji put skinuo cs v1.6 sa kgb sajta i do danas je sve radilo kako treba...Morao sam da uradim restore kompa i tu je krenuo problem..Kad sa desktopa pokrenem cs i "kao" krene da ulazi vidim samo black screen i nece da me pusti u main menu nego me odmah vrati nazad na desktop...A World of Warcraft mi radi bez ikakvih problema...Skidao sam iznova cs full i nema sta nisam radio i nikako da pokrenem igru a igra mi se CS jako mnogo.. Molim za pomoc :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts