Lucky Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Sad ispada kao da sam neki PR gradske uprave, pošto sam već kačio ono za BusPlus, ali baš sam se iznenadio kad sam video ovu kampanju kod nas, nekako me podsetila na kampanje u razvijenijim gradovima. Kapiram da smo ideju ćapili upravo iz nekog od tih gradova, ali se ja ne sećam da je ovako nešto na ovaj fazon, ikada pravljeno kod nas. Jedna neobična marketinška kampanja privukla je pažnju javnosti u poslednjih nekoliko dana: na plakatima postavljenim širom Beograda s leđa su prikazane žene kako se saginju i kupe nešto sa ulice. Ispod piše: „Za lepši grad, počistite za svojim psom“. Naravno tu sad ide čitava srceparajuća priča McCanna kako su oni to džabe uradili i kako su modeli njihovi zaposleni i kako je fotograf radio džabe, bla truć, ali sam koncept da neko dođe i vidi taj bilbord je po meni skroz ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 (edited) Sto je najgore, to poslednje jeste istina. Ovo mi je ortakinja: koja radi u McCannu, i to mi je isto ona ispricala. Mozda laze, kao i sve zene, ali makar za modele znam da jesu zaposleni McCanna. :D Sjajna reklama u svakom slucaju, a vidim da se prica o toj akciji na raznim marketing sajtovima, tako da su ukrali od nekoga, kapiram da bi ih odrukali vec, a kako nisu, ko zna, mozda stvarno imamo inovativne ljude. :D Edited August 27, 2011 by Sinistral Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2011 Author Report Share Posted August 27, 2011 Ma nemam ja frku sa tim da su zaposleni McCanna uradili za džabe, kao i art dirketorka itd, ali ništa nije "za džabe" ako me razumeš :) Lako će to McCann naplatiti gradu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Te "besplatne" stvari na kraju ispadnu najskuplje... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Oduševljen sam idejom i fotografijama, samo je veliki promašaj što je copy na engleskom. Očigledno su radili prvenstveno za portfolio, a ne za ulicu u Srbiji. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 ok ideja, jos cekam da se jave nvo za zenska prava! ali mccann... :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 samo nam je ta akcija trebala :) sve ostalo je OK !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2011 Author Report Share Posted August 27, 2011 Tačno je ovo što Nudl kaže za kopi na engleskom, mada ima i ova verzija na srpskom ... Kali, mašiš poentu, znaš da ne može tako da se razmišlja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 pa od kucecih govana bas ne moze da se zivi !!:D PU!:) a i reklama je sranje ! zasto ne viri pola guzice kad se sagnu ove zene ?!?!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2011 Author Report Share Posted August 28, 2011 to je već nešto drugo i o tome možemo da diskutujemo. Evo ti na kraju krajeva Sini, poznaje jednu, pa neka okači tamo neke slike u "klinkama" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Pa nije bas klinka, '85 je. :D Ali ima ovde jos ljudi koji je poznaju, tako da ne bih da rizikujem da dovedem sebe u neprijatnu situaciju. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2011 Author Report Share Posted August 28, 2011 Onda ćemo to, dragi Sini, morati other way around! Ako ništa, svi znamo ponekoga iz McCanna! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Ovo je subliminalna kampanja za gej paradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts