komaaa Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 mislim da je gruja veceras bio u ovom fazonu http://www.101greatgoals.com/gvideos/tiziano-crudelis-mental-commentary-for-ac-milan-4-arsenal-0/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 ja mislim da nije Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Dobro dečko, bio ti je rođendan. Iskuliraj se. popricacemo ti i ja uzivo... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 mislim da je gruja veceras bio u ovom fazonu http://www.101greatgoals.com/gvideos/tiziano-crudelis-mental-commentary-for-ac-milan-4-arsenal-0/ kako komo brate:) srce mi se cepalo od tuge sto su mi se sastala dva omiljena inostrana tima Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 mislio sam da si rosoner u dusi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 ju brate koliko ti ne pratis rur :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 nema vremena, brani maline od snega OLOLOL Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 (edited) sramotni su bili i sam arsen je bio sramotan kad je izvukao onu postavu..svi smo ocekivali oxladea i volkota i stiskanje milana po bekovima jer su tu realno najslabiji (abate i antonini lol)..a on je uveo tomasa sa ne znam kojom idejom..i posle je na poluvremenu izbacio volkota?! koji decko realno nije bio nista kriv sto niko nije mogao ni njemu ni robinu da doda loptu.. milan je bio samo solidan i nista vise ali je za ovakav arsenal i to premnogo..drugi gol iz cistog ofsajda..a penal je smejurija..uzivo dok sam gledao bio sam u fazonu kakav penal koji debil djuru a posle na snimku se vidi da ga ibra hvata za vrat i povlaci nadole i da je bio spreman da padne u startu.. i jel neko video gol zenita? kao brazil sa zikom i peleom da je igrao a ne kerzakov i semak :) Edited February 20, 2012 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 au jebote :) vrhunac bi bio da je i gol postignut iz voleja nekog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 ma daj,koji kurac volej,lik je predivno usunjao u gol Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 tuga me uhvatila kad sam video ovaj chelzi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Igra fino Napoli, ali su mnogo bre nesigurni u odbrani. Neka ozbiljnija ekipa bi im metnula 3 komada. A Celzi rasulo, mora tu mnogo da se menja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 (edited) "nesigurni" su delom i zbog taktike. al stvarno im svaka cast, odlican ofanzivni fudbal igraju Edited February 21, 2012 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 tuga me uhvatila kad sam video ovaj chelzi :( Same here :( Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 (edited) Ova ekipa Napolija je jedna od najgotivnijih ekipa ikada sklopljenih :) Ono bukvalno sve gotivac do gotivca,kao npr. vest hem iz doba iss2 Edited February 21, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 ocajna je ls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 ocajni su timovi, ne ls. mislim, nikad gori fudbal u evropi. jedino milan, real i barsa igraju neki fudbal, sve ostalo kurac dokurcaaj da dodam napoli i bajern Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Ipak, zadovoljan sam i u revanšu moramo da izaberemo jednu od dve opcije - strpljenje ili opsadu od početka. Možda izaberemo strpljivu opsadu - rekao je Ranijeri. olol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 nece on docekati revans Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 (edited) sramota msm na inter Edited February 23, 2012 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 sta sramota jadni su Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 pa nisu igrali protiv napretka iz krusevca nego protiv ekipe koja nije izgubila u zadnjih 15 meceva i koja igra pred najgotivnijim navijacima ikada..(tu su sa napolitancima negde:)..pritom je andre stvarno vanserijski igrac..a i onaj nkulu me odusevio, bice vrhunski stoper.. a sto se tice intera, sami su krivi..forlan je morao da da gol a i stankovic je bio debil u onoj poklon sansi..x bi bio fer ali neka ih nek se muce.. licni favoriti - bazel, marsej i zenit! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 zavoleo sam ovaj marsej, braca ayew novi africki kraljevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 dao 200 eura da barsa i junajted osvajaju! ceka me more na ibici! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 jedino ako sam iskesiras more, od kladze neces Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts