sinister Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 ali scena u kladzi kada je Ramos uzeo lopte "NEEEEEEEEE NE SAMO TIIIIIII" :)))) krajnje dosadno drugo poluvreme. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 ali scena u kladzi kada je Ramos uzeo lopte "NEEEEEEEEE NE SAMO TIIIIIII" :)))) krajnje dosadno drugo poluvreme. ja mislim da se ceo real uhvatio za glavu, kad je ramos uzeo loptu :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Sabijanje...Ali Nemci su Nemci, ne bih ih otpisivao tako lako Gde je sad onaj sto je postovao da se CR ne vidi na velikim mecevima :) Dao sad 2 za 14 min, a i Barsi jedan :) Stvarno je sabio! Zamalo je odveo svoj tim u finale, tako što je dao gol iz penala posle akcije u kojoj nije pipnuo loptu, a na kraju je čak i promašio penal, doduše ne odlučujući. ;) Igračina! :)) Ali ok, stvarno je dao po gol iz igre, a ne bi bilo fer da sve to svalimo na dušu odbrana Barse i Bajerna koji su ga ostavili potpuno samog oba puta. :) Nego, stvarno odlična ova LŠ ove godine... Bez Italijana u polufinalu, bez Španaca u finalu. Ne znam samo da li da navijam da engleski fudbal osvoji, ili ipak za Bajern koji mi je manje nedrag od Čelzija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ceDHXL4reFo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 AHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 nisam upratio kartone, ko nece igrati za bajern 19.? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 badstuber, alaba i luiz gustavo ovaj luiz gustavo je sredinom drugog poluvremena i ranije imao 7 prekrsaja na kontu, a zuti dobio u stotom minutu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 alaba ce biri zamenjen lamom a rafinja ce desno..ono sto ce biti golem problem za nemce je gustavo.. timoscuk koji mu je jedina zamena mora na stopera mesto badstubera..dvbujten je povredjen a i verovatno ima psihicke oziljke od militovog gola u finalu od pre dve godine:)..stvarno nemam ideju kako ce da pokriju vezni red..mozda pranjic?.. mada u odnosu na celzijeve muke, oni su na konju..Teri Ivanovic i Ramires su okosnica ekipe..od ove trojice jedino je gustavo da kazes stalan sraf u ekipi.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 pa nešto baš ne verujem da će Timoščuk i Boateng tako lako da zaustave Drogbu, a opet Čelzi ima koliko toliko solidne Luiza i Kehjila (koji će se valjda oporaviti) za sredinu i Ešlija i Bosingwu na bekovima. Ako se ne oporave i čupavi i Kejhil, e onda će baš biti zajebano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Celzi osvaja Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Celzi osvaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Celzi osvaja fa kup fixed Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 i ja bih voleo samo kolko sam skapirao cupavi ce vrlo vrlo tesko da se oporavi.. ali moze i Misel Esijen stopericu! njega sam skroz zaboravio..a vezni red drzi romeu :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 grujo omaklo ti se slovo "i" pre fa cup :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Celzi ne osvajafa cup fixed Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 kreira se samo jedan problem ako celzi osvoji http://football-talk.co.uk/62607/explained-what-happens-to-4th-place-if-chelsea-win-the-champions-league/ ladno promenili pravilo! znaci Njukasl i Totenhem ga mozda blajznu! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 kako jadno,uefa mafiosi! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 kreira se samo jedan problem ako celzi osvoji http://football-talk.co.uk/62607/explained-what-happens-to-4th-place-if-chelsea-win-the-champions-league/ ladno promenili pravilo! znaci Njukasl i Totenhem ga mozda blajznu! HAHA pa ja to pricam vec 2 meseca :))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Koliko su jadne fore za Ramosa... Nijedna, koju sam do sad video, nije dobra, ne znam ni zasto smisljaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 e javili su da je ramosoa lopta sad pala u kinu ne brinite nema povredjenih sve je u redu kakav stos, a? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Bayern osvaja, odlicno igraju + domaci teren. Iako se iskreno nadam da ce ipak Chelsea da uzme trofej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 ZELIMO JOS ! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 27, 2012 Author Report Share Posted April 27, 2012 TORES CAR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts