Kurotresin@ Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 definitivno bataljujem pes hhahahaha lepo si me nasmejao :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Skinuo sam pes, jel zna neko gde mogu da skinem da bude na engleskom ? Pes serbia nece da otvori site.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 ima na warezu Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234920932 Igrao sam malo danas, ne mogu da prežalim zašto su, dođavola usrali dve najbolje stvari iz 2011-ce: pas i uklizavanje. Uklizavanje je beskorisno, kao u glupoj 2009... Grafika ista kao u 2011... pas sjeban... Ja, u stvari, ne vidim šta su oni to popravili... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Shta je sjebano kod pasa tachno? Imash u podeshavanjima kontrola da stavish dal' ce ti pas biti kao u 10ci/11ici ili neshto izmedju. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Aha, videću to da smanjim ili da isključim... Ali uklizavanja su totalno beskorisna... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 (edited) Evo namestio sam engleski, jel se meni cini ili su komentatori 100% isti i nista nije dirano u odnosu na 2011 ? Skinite patch za pes edita mnogo je bolje fixani bugovi i skinuli su blur onaj sad je dosta bolje. Edited October 7, 2011 by Gavralol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
method_ Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Moze link na pm za download full verzije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 dzaba im pas i popravljanje kad mogu da uzmem mesija/robinja i predjem 9 igraca na cikcak driblanje i prolazenje kroz ljude.. i ocene je opet radio neki japanac koji ne gleda fudbal..chicarito ima overall 76 ili tako nesto..da ne pominjem etoa koji je posle 40 golova u sezoni dobio smanjenje brzine i smanjenje mnogih bitnih ocena Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Prekosutra izlazi DLC sa transferima, valjda ce tad i ocene popraviti. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 КаД излази Европски енглески ПЕС? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 14.10.2011. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Фала Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Ja instalirao onu full verziju sa bb, sutra sledi celodnevno testiranje sa ortacima, pa će da padnu komentari. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 (edited) Instalirao i odigrao par partija. Za sada prvi utisci su da su promene vidljive i da deluje zanimljivo... Dacu jos infa kad prodjem kroz celu igru...sad trenutno resavam neki problem sa grafikom. Sve mi stavljeno na full,ali u igri slika mi je po prilicno mutna, a sve ostalo radi perfektno...komp je zver i u testu izbacuje da komponente mogu da podze sve na full,ali opet slika mi je prilicno mutna. Ima neko neku ideju ? Ili se susreo sa ovim problemom ? Edited October 12, 2011 by Xerax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Instalirao i odigrao par partija. Za sada prvi utisci su da su promene vidljive i da deluje zanimljivo... Dacu jos infa kad prodjem kroz celu igru...sad trenutno resavam neki problem sa grafikom. Sve mi stavljeno na full,ali u igri slika mi je po prilicno mutna, a sve ostalo radi perfektno...komp je zver i u testu izbacuje da komponente mogu da podze sve na full,ali opet slika mi je prilicno mutna. Ima neko neku ideju ? Ili se susreo sa ovim problemom ? http://www.mediafire.com/?m1txt19sd9czcyx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 http://www.mediafire.com/?m1txt19sd9czcyx Pivo od mene majstore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 uzivaj , ako treba jos nesto vici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Mene je pes po prvi put posle toliko godina odusevio. Brzina igre, pas, ponasanje igraca sa/bez lopte, odbrana i cuvanje igraca, gomila nekih sitnica koje su uvek smetale. Mozda sam samo pod nekim prvim utiskom ali meni ovo izgleda do jaja. :) Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 odlican je , pogotovo online ... mogli su bolje uraditi golmane i odbranu sada je komplikovanija ne moze samo na X da se igra ali sve u svemu odlicna igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Za igranje online je potrebno imati original ili moze nekako i preko narodne verzije? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 (edited) Evo i ja da konstatujem da sam prezadovoljan novim pesom! Igranje je tečno, igrači se ne retardiraju u pokušaju da budu realni, dueli su realni, ponašanje na terenu je odlično, uopšte rečeno - čini mi se da su uspeli da nadju sjajan balans izmedju realnosti i igrivosti, tako da od mene igra ima pozitivnu ocenu! Edited October 13, 2011 by Никола В Савић Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 uf to za odbranu...polako se privikavam ali je jako zajebana predobar je novi pes, sve je na "upravljacu", sto se meni dosta svidja takodje i meni se svidja brzina Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Za igranje online je potrebno imati original ili moze nekako i preko narodne verzije? mora original :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Nikad nisam igrao online pa me zanima kako ce raditi pes na 4mb/512 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts