AcKkE Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Brate valjao sam se sinoc kad sam gledao ovo. Taj lik sto je sa sajta skocio pored njega, ludo. Od njega zavisila cela runda :D 3 Quote Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post UNTOUCHED4jj Posted November 16, 2013 Popular Post Report Share Posted November 16, 2013 Acke novi enzopoz na forumu.. :D 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Imam strasnu ideju za biznis. Hocu da uzmem od CRAS-a server od 16 slotova, potrebni su mi ozbiljni ljudi nije bitan broj, da napravimo dogovor i otvorimo AIM server Balkan. I da izujemo naravno, realno svi igraju po Official-u, po swe aim etc. Pa ko hoce neka mi se javi na steam gajin_a ;) 1 5 Quote Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvos Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 poceo da igram pre 2 nedelje mozda,vec sam gold nova II,dobar je,svidja mi se,mnogo bolji od 1.6 po meni,mozda zato sto 1.6 nikad nisam znao dobro da igram :D 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 (edited) Zasto nema iNation-a na ovim FACEIT kvalifikacijama za DHW? Edited November 21, 2013 by Pipedream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted November 22, 2013 Author Report Share Posted November 22, 2013 I necemo imati ekipu koja ide za DH BYOC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Prso sam od solo que. Ako je neko usamljen kao i ja neka me doda na steam ( Cannabis022) da peglamo zajedno :) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Kanabise, koja god da je igrica u pitanju ti si solo i usamljen. Presao si sa dote u nadi da ces naci drustvo na cs:go? :D elem, onaj tick rate, sto smo glasali u linku iznad. Nisam znao da je to do toga. Juce lika pucam 7x u telo i ubije me a meni pise 2 hita 46dmg.. Pa mamu vam nisam ga pljuvao vec pucao iz smg-a... p.s. Ovaj famas je tako tesko govno od puske ovde da je to strasno.. Nadam se da ce ga ispraviti uskoro. A i verujem da hoce s obzirom da se i pro igraci zale. p.p.s.. Posto volim da rush-ujem vratio sam staru emku od 30/90 metaka, ona sa prigusom je useless za rush. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Kanabise, koja god da je igrica u pitanju ti si solo i usamljen. Presao si sa dote u nadi da ces naci drustvo na cs:go? :D elem, onaj tick rate, sto smo glasali u linku iznad. Nisam znao da je to do toga. Juce lika pucam 7x u telo i ubije me a meni pise 2 hita 46dmg.. Pa mamu vam nisam ga pljuvao vec pucao iz smg-a... p.s. Ovaj famas je tako tesko govno od puske ovde da je to strasno.. Nadam se da ce ga ispraviti uskoro. A i verujem da hoce s obzirom da se i pro igraci zale. p.p.s.. Posto volim da rush-ujem vratio sam staru emku od 30/90 metaka, ona sa prigusom je useless za rush. Kako si zao decak. Doduse ja ne znam odakle ti ideja da sam presao sa dote na cs ali hajde. Valjda je bolje igrati igrice koje su timske sa drugarima sa foruma nego sa nekim random trolovima... No nebitno,svidja mi se kako razmisljas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Sala mala, nhf. :D add me babaphet pa da pikamo kad uhvatim vreme. :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 za zainteresovane radimo stream meceva SLTV Starseries lige u 21:00 iNation vs ENCE (top finska ekipa) u 22:00 iNation vs Na VI kasteri :Petar “Peca” MarkovićĐorđe “LESkO” ĐurđevAleksandar “kassad” Trifunović pridruzite se i uzivajte uz dobar csgo http://www.twitch.tv/efraglive 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Sto ne moze da se namesti hd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Nije nista sigurno, moze uskoro izadju 128 tick rate serveri, VALVE odresio kesu :) Nezvanicna info. Quote Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post GROZN1w Posted November 27, 2013 Popular Post Report Share Posted November 27, 2013 Nije nista sigurno, moze uskoro izadju 128 tick rate serveri, VALVE odresio kesu :) Nezvanicna info. ko ti je dao tu informaciju? baba vanga? 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 ko ti je dao tu informaciju? baba vanga? Mrzim ove moE fanove, stalno me prate. Odjebi od mene krentencino raspala botovska. 1 3 Quote Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 (edited) Veceras u 22:00h 1/8 finala ESEC-a Poljska vs Holandija http://e-frag.net/euchamp/stream/ prenos rade : Petar "peca" Markovic Aleksandar "kassad" Trifunovic ko nema sta da radi , neka baci pogled :D Edited December 2, 2013 by kassado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 (edited) Upravo sam izgubio od dva lika sa VAC banovanim akauntima i od treceg lika inace njihovog "najboljeg" igracha koji ima 5 hrs played, ostali su imali zakljucan profil. Na kraju su nam napisali citiram "easy" i "noobs l2p" Nema nista bolje od MM-a Edited December 2, 2013 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Danas u 18h nas ocekuje 1/4 finalni duel Evroposkog prvenstva izmedju Srbije i Kazahstana Prenos meca mozete pratiti na http://www.twitch.tv/efraglive Kasteri su kao i obicno : Djordje "LESkO" Djurdjev Aleksnadar "kassad" Trifunovic U toku meca cemo pokloniti jedan csgo gift za nekog od gledaoca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Veceras prenosimo dva meca nase ekipe. Od 20h iNation - Alternate Atax Od 21h iNation - Mousesports Kasteri za danas su : Janko Paunovic Aleksandar Trifunovic Bodrimo iNation uz E-Frag TV http://www.twitch.tv/efraglive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Core.team Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 (edited) 1 malo pitanjce drustvo, zeleo bih da uzmem 1 cs:go server za svoju ekipicu, pa bih zeleo da znam koga bih trebao da kontaktiram za isti, i koja je cena otprilike na mesecnom nivou, ili kako se vec placa... mrzi me realno da googlam tako da se nadam da ce neko od vas biti prijatan i ljubazan da mi kaze neki info o ovome ako ga ne mrzi, hvala u napred <3 :D Edited December 12, 2013 by Core.team Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 1 malo pitanjce drustvo, zeleo bih da uzmem 1 cs:go server za svoju ekipicu, pa bih zeleo da znam koga bih trebao da kontaktiram za isti, i koja je cena otprilike na mesecnom nivou, ili kako se vec placa... mrzi me realno da googlam tako da se nadam da ce neko od vas biti prijatan i ljubazan da mi kaze neki info o ovome ako ga ne mrzi, hvala u napred <3 :D Ja predlazem Nemacki hosting CKRAS. Po meni najbolji uz VG :)https://www.ckras.com/en/ i povoljan :) 1 3 Quote Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Core.team Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 @acke thanks :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 @cyb 'ocemo i veceras da sabivamo? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 @cyb 'ocemo i veceras da sabivamo? :P Ja sam uvek za :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lebac Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 ako ima neko awp za trade add me http://steamcommunity.com/id/salel/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts