SpiRo Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 I CS:Source je imao svetske turnire kada je izasao, pa smo videli koliko turnira se posle toga igralo. Predpostavljam vise od CS 1.6 Turnira? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Lose preTpostavljas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Lose preTpostavljas. Lose? Kad je bio zadnji veliki CS 1.6 turnir 2009 ? sa nagradnim fondom 5000e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) Lose? Kad je bio zadnji veliki CS 1.6 turnir 2009 ? sa nagradnim fondom 5000e pre 3 meseca ? Edited September 18, 2012 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) pre 3 meseca ? Gde u BG-u? Source Nije igran kao 1.6 ali ipak ga igra dosta ljudi. To sto je u srbiji zamrla ne znachi da je i u svetu. Edited September 18, 2012 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Gde u BG-u? a kad je molim te bio turnir u Srbiji sa 5000e nagradnim fondom ? zadnji veliki turnir u Srbiji je bio prosle godine u KGB-u sa nagradnim fondom od 2500e + robne nagrade Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 a kad je molim te bio turnir u Srbiji sa 5000e nagradnim fondom ? zadnji veliki turnir u Srbiji je bio prosle godine u KGB-u sa nagradnim fondom od 2500e + robne nagrade Nisam ni mislio da je taj trurnir sa nagradnim fondom od 5k bio u BG-u.. Mislio sam daj od pre 3 meseca koji si napomenuo.. lol nije bio ni na kakvom svetskom turniru kad je izašao, pa vidi na koliko turnira se posle toga igrao. ono što hoću da kažem da su ovakve informacije relevantne koliko i informacije i broju igrača koji igraju i o gledaocima na strimu. ne znače apsolutno ništa kad je budućnost igrice u pitanju, a još manje govore o samoj igrici. Naravno da ne znachi ali CS:GO je bolji od source i od 1.6, kombinovali su i napravili bolju igru od obe. I zbog toga ce biti igranija od CS 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Gde u BG-u? a jel ovaj dh igran u beogradu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 pre 2 meseca http://www.hltv.org/?pageid=82&eventid=944 22.500e nagradni fond, Bilbao Spanija. evo ti i lista svih vecih odigranih turnira do sada http://www.hltv.org/?pageid=184&ref=dropdown Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 cs 1.6 igraci jednostavno ne vole mape koju su uradjene, mape su indeticne kao u sorsu, da ne kazem iste... mozda je samo dodata koja ribica vise u nekoj fontani, neki krevet, kuhinja, lavabo, frizider i sl.. samo su bez potrebe opteretili igru.. da su samo malo poboljsali teksture, i da nisu ovoliko stvari nabacali.. bila bi drugacija prica.. mozda bi i vise naroda prihvatilo igru, iako se pucanje razlikuje.. i sto se igre tice, tacno je da vise vuce ka sorsu i da nema dve blage sa cs-om.. dovoljno je samo mape da pogledate.. jedino sto je dobro, jesu ovi fleshevi, i dimna.. odnos izmedju pumparice, dva pistolja, kalasa, awp-a... itekako da postoji, samo je potrebno igrati igru malo duze, i malo vise od 10 sati.. neki udju, nemaju ni dva sata u igri cs;go.. i odma im igra ne valja.. ali mora da se odvoji od cs-a, ovo je nova igra... ako je nova ne moze da bude ista, moze donekle da bude slicna i da podseca na prethodnu.. i cinjenica koja od pocetka stoji, jeste da je ovo zamena za cs 1.6 , koliko se god vama to svidjalo, ili ne.. ko zeli neka kupi, kome se ne svidja ne mora, neka igra cs 1.6 ... neko jos uvek igra onu segamegu, ili kako se vec zove.. zasto da ne, stvar ukusa, ko sta voli.. igrica kao i svaka druga.. problem je jedna veoma jasna cinjenica da cs;go zamenjuje cs 1.6, a to se nama ne svidja, ponajvise zbog same igre, tj. govna od igre... ali sta je tu, jbg.. ne moze to niko od nas ovde da promeni ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) pre 2 meseca http://www.hltv.org/...=82&eventid=944 22.500e nagradni fond, Bilbao Spanija. evo ti i lista svih vecih odigranih turnira do sada http://www.hltv.org/...84&ref=dropdown Posteno, isti ti koji prave i CS:source. Sad ce da vidimo kad valve napravi CS:Go milion dolara turnir isto kao i za dotu 2. To isto ne prica dal je igra bolja ili nije, ali igra jeste bolja. @remaks To sto kazes, ima jos uvek zadrtih sto igraju Diablo 2 na 800x600.. Meni se iskreno mape svidjaju. U stvari sve mi se svidja u igri kako je napravljeno.. Kao sto sam rekao CS:GO je buducnost. Ako je mogao jebeni Heaton da se vrati mogu i ja za 1000 kinti. I nisam pozalio.. Edited September 18, 2012 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 http://www.hltv.org/?pageid=82&eventid=36 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) http://www.hltv.org/...d=82&eventid=36 ovako nesto ni milion evra nagradni fond ne moze da napravi... jebeni epic turnir i mec SK 3D Edited September 18, 2012 by Dejan J. 1 Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post HOLMES Posted September 18, 2012 Popular Post Report Share Posted September 18, 2012 Pre svega da se izvinim za dugacak post svima koji ih ne vole Ne zavaravajte sebe da su gaming organizacije i igraci sa 1.6 presli na cs:go zato sto im se igrica vise svidja, ili zato sto je bolja. Vrlo realna stvar je da Valve napravi ugovor sa gaming organizacijom (uglavnom ovim vecim) i poznatijim pro igracima koji iza sebe imaju fanove preko kojih mogu da se oglase. Isto kao sto su "oficijalnu" verziju cs:go-a pustili kad jos nije ni bila igra spremna za to. Primer za to je ugovor SK-gaming 1.6 igraca jos u prvom periodu igranja Delpana za njih gde je u ugovoru stajao uslov da se 1.6 igra dok ne izadje cs:go, dakle, unapred dogovoreno, dok se jedva znalo za "global ofinger". Druga stvar, ako ste bar malo upoznati sa HeatoN-ovim reklamiranjem svega i svacega, moze vam biti jasno sto je covek dao (ili sta vec) otkaz u Zowie-u - kako je on naveo "da bi se posvetio NIP-u", u prevodu, neko mu dao vise para da podigne prasinu oko toga i napravio citat "CS:GO will be bigger" (u odnosu na 1.6). Sad mi mislimo, vau, jedan od najboljih cs 1.6 igraca u istoriji igre, mora da stvarno tako misli, a on prestao sa igranjem kad ga smorilo, igrao nesto sasvim drugo - WoW i šlepa se na tu neku staru slavu. Mora svako od nas da razume da SK-gaming, ESC, fnatic i na vi ako budu presli (i ostali od vecih organizacija), imaju velike sponzore iza sebe, samim tim njihovi igraci primaju plate, dobijaju nesto. Ne mogu sada oni da biraju da li ce igrati 1.6 ili cs:go, nego sta im se kaze. 90% njih nema fakultet zavrsen (mislim cak da recimo f0rest nema diplomu srednje skole) i mi mislimo posle Neo presao da igra cs:go, mora da je igrica do jaja. Sto se tice turnira od milion dolara za cs:go, iole normalan covek treba da stavi prst na celo i napravi paralelu izmedju dote 2 koja je imala pre samo par nedelja takav turnir i toliki broj spectatora da je postalo jasno da ce taj novac Valve lako da vrati, i cs:go-a koji radnim danima jedva dostigne 25k peak na statsu. Uostalom, vec su se sami izjasnili da ta glasina nije tacna. Ja celu pricu vidim kao koriscenje trenutka da Valve zaradi neki kes i recimo da su probali da ujedine 1.6 i cs:s komjuniti, nije im uspelo, na kraju krajeva, za njih je to samo biznis, boli njih cosak za to sto mi sada kukamo. Ne kazem ja da nema ljudi kojima se stvarno svidja cs:go, ima ih, i ja to postujem. Ni meni ne ide na ruku da pljujem i hejtujem jedinu FPS kompetitivnu igricu koja nosi ime Counter Strike, jer bih zaista voleo da mi se svidja i da mogu da je igram, ali to nije slucaj sa mnom, nije slucaj ni sa mnogima koji dele moje misljenje. Voleo bih da gresim i da se vremenom promeni nesto, ali na mene kao individualca je ostavljen takav utisak da se to ne treba ocekivati. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) Znachi zato sto su placeni da igraju igru, igra im se ne svidja.. To nema smisla gledati tako. Naravno da su se dosta njih vratili zbog para, to ne znachi automatski da im se ne svidja igra. Takodje ako svi bolji igrachi igraju CS:Go. Sta onda ostaje CSu 1.6 ? Svidja mi se kako svi porede koliko player-a ima igra koja se je izasla pre mesec dana i igra koja je izasla pre 11 godina.. Ali ako je za mesec dana CS:GO uspeo da ima upola igracha nego CS 1.6 sta mislite koliko ce ih biti za godinu dana? CS 1.6 je iscrpeo koliko je mogao i vreme mu je da umre, i umrece. Edited September 19, 2012 by SpiRo 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Majko mila sta ti pises... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Mozda i hoce sad CS 1.6 da umre, pa ljudi predju na nesto drugo, nadam se na CS Promod bar, a koliko se igracima svidja CS:GO svedoce upravo te brojke koje svi pominju (steam stats) , jer igrica Borderlands 2 ima preko 70k igraca, a juce je izasla, jer se ljudima igrica svidja, dok CS:GO jedva prebaci 25k i mesec dana nakon pustanja :) Nemam ja nista protiv da ljudi igraju CS:GO, ko sam ja da ikome sta branim :D , apsurd, nekima se ta igrica stvarno svidja, nego je lose to sto su vestackim dizanjem novog "kantera" poceli sa unistavanjem jednog dobrog i istorijskog FPS komjunitija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 e sad kad bi promod dodao gas, i zavrsio tu igru napokon. malo da je proguraju na par turnira, i da otmu sve igrace, koji se vec ionako pripremaju na smrt kantera 1.6 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 Ko ce igrati promod? Jedino preostali 1.6 igraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Znachi zato sto su placeni da igraju igru, igra im se ne svidja.. To nema smisla gledati tako. Naravno da su se dosta njih vratili zbog para, to ne znachi automatski da im se ne svidja igra. Takodje ako svi bolji igrachi igraju CS:Go. Sta onda ostaje CSu 1.6 ? Svidja mi se kako svi porede koliko player-a ima igra koja se je izasla pre mesec dana i igra koja je izasla pre 11 godina.. Ali ako je za mesec dana CS:GO uspeo da ima upola igracha nego CS 1.6 sta mislite koliko ce ih biti za godinu dana? CS 1.6 je iscrpeo koliko je mogao i vreme mu je da umre, i umrece. Da li si uopste procitao sta je covek iznad tebe napisao? Pro igraci koji igraju za kintu naravno da ce preci na igricu u kojoj je veci nagradni fond.Da li se igrica njima svidja ili ne svidja to samo oni znaju.Tesko da se svima svidja igra koja je toliko razlicita od igre koju su igrali sve ove godine,toliko razlicita da ne treba da nosi CS u svom imenu. E sad,mozda te brojke koje se toliko spominju i nisu bitne,mozda ce cs:go vec sutra imati duplo vise igraca,ali posle ovih mesec dana brojke su im mizerne,dok 1.6 i posle 11 godina ima toliko igraca koliko ima (75k ako se ne varam je dnenvi peak).Jedanaest godina nije malo,imati toliko igraca posle svih tih godina sve govori.Da li ce cs:go uopste trajati 11 godina i imati toliko igraca toliko dugo...cisto sumnjam. Moje misljenje Nisam igrao igricu,ali po onome sto sam video ne svidja mi se.Zasto najavljivati igricu koja treba da bude buducnost cs1.6 i css,a onda napraviti igricu koja je bukvalno apgrejdovani source ( bar se meni tako cini).Mozda mi se svidi igrica kao igrica, ali da bude zamena za cs,tesko. Quote The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) malo li je? @pipe Edited September 19, 2012 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Znachi zato sto su placeni da igraju igru, igra im se ne svidja.. To nema smisla gledati tako. Naravno da su se dosta njih vratili zbog para, to ne znachi automatski da im se ne svidja igra. Takodje ako svi bolji igrachi igraju CS:Go. Sta onda ostaje CSu 1.6 ? Svidja mi se kako svi porede koliko player-a ima igra koja se je izasla pre mesec dana i igra koja je izasla pre 11 godina.. Ali ako je za mesec dana CS:GO uspeo da ima upola igracha nego CS 1.6 sta mislite koliko ce ih biti za godinu dana? CS 1.6 je iscrpeo koliko je mogao i vreme mu je da umre, i umrece. koliko ce igraca imati cs:go za godinu dana ? To iskljucivo zavisi od pro moda,ako ga zavrse u nekom skorijem roku,cs:go ce pasti pre nego se i popeo na vrh,vecina iole normalnih igraca sa 1.6 ce igrati tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 (edited) za promod yaoming.jpg Edited September 19, 2012 by Pipedream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) Mozda i hoce sad CS 1.6 da umre, pa ljudi predju na nesto drugo, nadam se na CS Promod bar, a koliko se igracima svidja CS:GO svedoce upravo te brojke koje svi pominju (steam stats) , jer igrica Borderlands 2 ima preko 70k igraca, a juce je izasla, jer se ljudima igrica svidja, dok CS:GO jedva prebaci 25k i mesec dana nakon pustanja :) Nemam ja nista protiv da ljudi igraju CS:GO, ko sam ja da ikome sta branim :D , apsurd, nekima se ta igrica stvarno svidja, nego je lose to sto su vestackim dizanjem novog "kantera" poceli sa unistavanjem jednog dobrog i istorijskog FPS komjunitija. Borderlands 2 koji ima vise igracha od cs 1.6 za mesec dana vise govori protiv CS 1.6 nego protiv CS:GO-a.. Taj vas "clingy" odnos prema CSu 1.6 i grafici iz 90tih je meni prilicno smesan.. Razumeo bi da je CS 1.6 bolja igra, ni ja isto nisam igrao cs:source, ali cs:go je druga prica, jednostavno igra je bolja od cs 1.6. Edited September 19, 2012 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Kad igram CS:GO osecam se ko da igram Call of Duty tebraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts