Sa1Nt Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 dajte taj drogbin gol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 jebacemo i barsuuuhttp://1goaltube.blogspot.com/2012/04/tottenham-1-5-chelsea-highlights-all.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 I Lampard je lepo zavukao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 raduje me dobra igra celsija pred barsu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 ne zelim da kvarim celsijevu pobedu ali opet jebena sudijska greska prelomila mec em ne vidi CIST faul Terija nad goshom i galasom,em lopta nije bila ni blizu da predje gol liniju,mislim WTF jebote,dokle misle da budu ovako jadni http://www.dailymotion.com/video/xq5cwo_tottenham-h-0-2-chelsea_sport Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 koja sramota jebote..aj za gol jeste bila guzva mozda mu se ucinilo..ali faul? covek koji se zaleteo i odneo golmana i igraca..to se moralo suditi.. pritom je gol totenhema mogao biti crveni i penal.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Vec je previse ovakvih nepravdi da bi bilo slucajno, trebalo je biti 1-1 i 10 igraca za celzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ovde se vidi da je Teri postigao čist tač daun! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 (edited) Da mrtva govna zajedno sa Platinijem na celu hoce da uvedu hawk eye.... Edited April 16, 2012 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 (edited) Vec je previse ovakvih nepravdi da bi bilo slucajno, trebalo je biti 1-1 i 10 igraca za celzi Trebao je evans da dobije crveni, trebao je biti priznat gol mosesu protiv vigana, young je trebao da dobije zuti i nije trebao biti penal sinoc... pre 3 kola sa qpr-om, u istom napadu nesviran cist ofsajd janga, nepostojeci penal i crveni igracu qpr-a... brdo situacija poslednjih nekoliko sezona unazad u korist junajteda, a na stetu njihovih protivnika... znam da nema veze sa celzijem al eto morao sam kada je navijac mancestera to napisao :))) Edited April 16, 2012 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 accully tomo totenam Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Kao sto rece gruja, ja navijam za totenhem :) Ali nebitno, slazem se sa tobom. Da su navlacili sezonama u nazad i ne toliko, bilo je gresaka i u korist i na stetu, ali ovo sad sto se desava je strasno. Nisam gledao, ali sam citao da je i Barsi sad sviran smesan penal za 2-1. Ko zna sta ce i na Euru da bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 koje je govedo ovaj Van Persi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ne znam kako mozete da poredite man utd i barsu,pa aston vila 3 puta nije presla centar,dok je barsa dobila penal za pobedu,zar mislite da man utd ne bi pobedio i bez tog penala ? slazem se da nije bilo penala iako sam u prvi mah pomislio da je janga prvo nagazio po nozi a onda ovaj napravio dajv...Vigan bas nasao ekipe protiv kojih ce da se vadi,prvo utd sada i arsenal...TOLE ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 sta je uradio rvp?Citam da je odbio da se rukuje,ali ne mogu da nadjem klip Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 neko iz Arsenala je centrirao u 16, lik zagradio RvP-a i RvP ga odgurnuo rukama, čist faul u napadu koji je sudija iskulirao, ionako je Al Habsi uhvatio loptu. Oni tu razmenili par psovki garant, i posle lik došao da se pozdravi, i ovaj mu gurao ruku i nešto se izložio Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 e pa onda ga pusite i vi,i koldvel! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 @BeardedGenius A harrowing story of strangers stitched together in a sickening formation by a bitter maniac. But enough LFCTV, Human Centipede is on! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 [roflmao] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 (edited) MA IDEMO JEBI KORNJACU JE BI JEBI! Edited April 17, 2012 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) hahahaha jebem li mu mamu cigansku, mislio sam da nema gore cigansture od onog retarda nanija.. in other news, zanimljivo takmicenje povodom 20 godina lige http://www.premierleague.com/en-gb/20-seasons.html ja glasao.. match: united-city 09/10 goal: runi 11/12 celebration: kantona 96/97 save: hart 07/08 team: smajhel, nevil, vidic, teri, kol, ronaldo, skols, kin, gigs, kantona, runi Edited April 18, 2012 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Presmešni su ti glasovi Komo, čak su ti i postovi na forumu bolji od toga. :P Šmajhel Nevil, Kara (stavio bih Hipiju da nije nepravedno izostavljen), Kembel, Le So MekManaman, Džerard, Le Tisije, Barns Fauler, Anri :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts