Highl1 Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 i dalje ima vremena! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 ludilo danwaiting for MOTD Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Dodajte u podnaslov QPR, hvala. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 kakav je debil baloteli:) kolarov i ivanovic carevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 stijo kralju! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Liverpul opusteno dobija njukasl. Ali opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 S' obzirom da vas je everton pretekao na tabeli, bod bi vam bio ko kuca, da budete barem iznad njih, zbog gol razlike :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Liverpul opusteno dobija njukasl. Ali opusteno I ja sam fan ali realno ne :D (prokleo sam Njukastle ovim postom pa je sve moguce) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 ahahahahahahahaha PEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 jebem ti kako prljav, ruzan, ogavan tim ovaj liverpul gle ovog kerola retarda aaaaaaa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Kerol je najskuplje drvo uz camovinu trenutno Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 ali caaarski! padao je 5 sekundi :D i culo se TUP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 jebem ti kako prljav, ruzan, ogavan tim ovaj liverpul gle ovog kerola retarda aaaaaaa Ali ne kao klub za koji ti navijaš! Zbogom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 ahahahahha Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 uzeli kupili kerola i kraj. lol evo gola Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Jos u vek verujem da mozemo do preokreta(ako na poluvremenu kerol dozivi prosvetljenje), realno jak je njukasl ove sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Kerol sabija het trik do kraja. Prvo mu je sudija neopravdano dao žuti karton, pošto se drvo samo saplelo, a nije glumilo penal. :P A onda je lik na njegove oči rukom sklonio loptu sa gol linije. Samo bi bilo pravedno da razbije i da Pera bude srećan. ;) MAKAR SU UZELI KUP, OPUŠTENO SEZONA JE SPASENIJA POZ NE ZNALICE Biće dva kupa! :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 ja verujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Ovako sramotno suđenje se ne viđa ni na Manure utakmicama. Čist penal nedosuđen na 0:0. Drugi gol dat iz ofsajda od dva metra. I sad ovo. Sramota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 objasniće Kerol u kupu, kad bude najpotrebnije! Duvajte ga hejteri Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Ovako sramotno suđenje se ne viđa ni na Manure utakmicama. Čist penal nedosuđen na 0:0. Drugi gol dat iz ofsajda od dva metra. I sad ovo. Sramota. ja sam ubedjen da je to kod 0:0 zapravo nesto zakacila prvo kerola u ruku,a da je simpsona na liniji udarila u rame? A drugi gol je toliko ruzan ofsajd,da ne mogu da verujem da nisu sudili:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Budjavi Kerol Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 iako gotivim Liverpul ( ne znam da li je to samo podrska timu koji toliko dugo feiluje da osvoji Premier Ligu) Kerol, izgleda, postoji samo da Celzi ne bi ispao totalni idiot sto je uzeo onomad Toresa za one pare... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Kerol postoji da bi ljudi imali kome da se podsmevaju na malom fudbalu kad promasi prazan gol pa da mu kazu "koji si Kerol", da se ne smaraju ako je ime doticnog predugacko Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 ja sam ubedjen da je to kod 0:0 zapravo nesto zakacila prvo kerola u ruku,a da je simpsona na liniji udarila u rame? A drugi gol je toliko ruzan ofsajd,da ne mogu da verujem da nisu sudili:) Za Kerola ne znam, iz jednog ugla izgleda da ga je udarila tu negde, iz jednog da nije, a iz dva se ne vidi ništa. :) Simpsona je udarila u polu dignutu ruku tačno ispod ramena, možda je malo dotakla rame, ali to nije bitno. A ovo za Reinu je piš. Jeste Pepe zaslužio žuti, ali ono je bilo foliranje veka. Sve u svemu, sranja se gomilaju i sada samo FA kup može da izleči rane. Meni samo nije jasno šta ovaj Vića pokušava da kaže. :) Čemu ta mržnja prema Liverpulu, nismo mi Marmen! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts