samir^b Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 MA JEBI KAD NE ZNAJU DA POGODE TROJKU! DA BABA IMA KURAC BILA BI CUDNA BABA "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 ja ne znam o kojoj vi dobroj odbrani pričate kad nam oni drugu tekmu zaredom šutnu 25 trojki (tj prva 29, ova 25). Imali smo sreće što su imali očajno šutersko veče, sa 12% za trojku. A posledica očajnog šuta nije dobra odbrana, imali su još jednom ogroman broj otvorenih šuteva Da su umesto 3/25 dali 6,7, mi bi izgubili pa poenta je da partizan inace i kuburi sa sutom,tako da mene ne cudi sto kari toliko forsira partizanov sut spolja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 shto smo ih bash tako zestoko jebali i planiramo opet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 ja ne znam o kojoj vi dobroj odbrani pričate kad nam oni drugu tekmu zaredom šutnu 25 trojki (tj prva 29, ova 25). Imali smo sreće što su imali očajno šutersko veče, sa 12% za trojku. A posledica očajnog šuta nije dobra odbrana, imali su još jednom ogroman broj otvorenih šuteva Da su umesto 3/25 dali 6,7, mi bi izgubili tacka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 zapeta, "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 pa poenta je da partizan inace i kuburi sa sutom,tako da mene ne cudi sto kari toliko forsira partizanov sut spolja Grujo, možda oni kubure, ali kad ti protivnik šutira 12%, žestoko ga neće. Ne kažem ni da je normalno da šutiraju 14/29, ali od silnih otvorenih, sigurno od 25 mogu da daju 6-7 trojki, sa kojima mi ne bi dobili meč. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Jel ima neki snimak navijanja od sinoc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 bio u pioniru, koje su tu prevare vrse, pa to je strasno :) odes do grobara kupis kartu i udjes na koju hoces tribinu :) zato nas je i bilo ovoliko \o/ bas smo lepo navijali odbrana katastrofa... na kraju fin rezultat izvukosmo, tomas je falio videlo se.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 shto smo mi bash tako zestoko bili jebani i planiraju li opet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 bio u pioniru, koje su tu prevare vrse, pa to je strasno :) odes do grobara kupis kartu i udjes na koju hoces tribinu :) zato nas je i bilo ovoliko \o/ bas smo lepo navijali odbrana katastrofa... na kraju fin rezultat izvukosmo, tomas je falio videlo se.... fali ceo tim, da Nedović igra 25-30 min i da se Kari ne glupira Partizan je nikad gori i očajniji, a mi ni njih ne možemo da dobijemo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 inace, pero, gledam juce tekmu, ulazi nedovic i za 2min 5p i 1sk... na kraju 14min nedovoljno, nedovoljno... ne znam sto mu ne da da igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 u pravo si hajli... niko se nije istekao, sve je bilo prosek... milutinovic nijedan poen iz igre, nedovica izbaci cim napravi jednu glupost i ne vraca ga 20 min, tomas slab u napadu jedino je ilic odigrao fin mec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 inace, pero, gledam juce tekmu, ulazi nedovic i za 2min 5p i 1sk... na kraju 14min nedovoljno, nedovoljno... ne znam sto mu ne da da igra zato što moraju da igraju tatin sin i dement Bojan Popović greši Nedović, dešava se kao i svakom mladom igraču, ali smo se mi drugu odlepili za tih 5 minuta koliko je on igrao. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 tomas slab u napadu nije bio slab u napadu zato sto mu je bio los dan, vec zato sto ga je Cakarevic odlicno cuvao Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 posle treceg meca \o o/ jako los snimak, doduse Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 nije bio slab u napadu zato sto mu je bio los dan, vec zato sto ga je Cakarevic odlicno cuvao da odlicno ga je cuvao http://www.youtube.com/watch?v=Gt1Ofj5u-Ic&feature=share zanemariti naziv :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 (edited) EDIT:kako se zaleteo na njega, kao da je ugledao kurac a ne igrača. IJAO, TRPAJ GROBARE DOK VOLE KITU JE BI Edited June 14, 2012 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 i naravno bez tehnicke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 A ocekujes da se Partizanovom igracu da tehnicka na pocetku tekme za udarac koji nije u vugla? Pa ne ide to tako u nasem basketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 da odlicno ga je cuvao http://www.youtube.com/watch?v=Gt1Ofj5u-Ic&feature=share[/media zanemariti naziv :D pa ovo nije crnja lol a i deluje mi kao da se spotakao (izgubio korak) i tako se zaleteo na njega, jebem li ga mene vise zanima, na koji fazon je pusteno onoliko navijaca crvene zvezde? to naravno nikako ne bi smelo, po novim pravilima Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Hm, spotakao se? Pa je stegao pesnice da ublazi udar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 ja sam to rekao, zato sto Cakarevic nije iz tog fazona... ako je stvarno namerno uradio, neka mu je na cast! pogotovo ne verujem da bi ovako nesto uradio na pocetku tekme Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 ovo navijanje je bilo najbolje :) samo je smor sto su nas sat vremena drzali u pioniru iz kurtoazije... kao da se ne susretnemo sa grobarima ja sam ti rekao, uzimale su se karte kod grobara i sa njima se ulazilo na vasu tribinu... a evo npr za sutra, ja imam sezonsku i najverovatnije cu da ispusim za mec, posto nisam danas rezervisao, posto je celi dan zauzeta linija... mada me bole kurac, uci cu kako znam i umem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 ja sam to rekao, zato sto Cakarevic nije iz tog fazona... ako je stvarno namerno uradio, neka mu je na cast! pogotovo ne verujem da bi ovako nesto uradio na pocetku tekme a jel zizu iz tog fazona? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 mene vise zanima, na koji fazon je pusteno onoliko navijaca crvene zvezde? to naravno nikako ne bi smelo, po novim pravilima prodavali ste karte koje ste dobili besplatno, tako je usla vecina.. znaci navijaci zvezde su kupovali od grobara karte :)))))))))za prvu ekipu se zna kako ulazi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts