Lucky Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Izvinjavam se na retardiranom naslovu topica, ali nisam mogao da smislim bolji a da opišem "situaciju". Naime, Owain, klinac devetogodišnjak kojem je dijagnostifikovana neizlečiva leukemija (ako sam dobro skapirao), hteo je oduvek da napravi video igru. I zahvaljujući Make a Wish fondaciji, to mu je pošlo za rukom. Make a Wish inače upravo pomaže jako bolesnoj deci, odavno su se pojavljivale njihove akcije po medijima, recimo obezbede klincu da ode na utakmicu omiljenog tima i bude u svlačionici sa njima, pa drugom da ode u spejs šatl itd. E pa Make a Wish je obezbedio ekipu iz PopCap-a, koje svi toliko volimo, i oni su zajedno sa Owainom koji je ima već i nacrtane koncept artove, priču, jedinice i sve drugo, napravili igru. Igra je dosta slična Plants vs Zombies, besplatna je, ali "nažalost" samo za iOS uređaje, znači iPhone, iPod Touch i iPad. Ovde je kompletna priča - http://www.popcap.com/owainswish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Ja pomislio da su napravili pravu igricu, kad ono govance za mobile uredjaje ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 Pa mozda je klinja bas hteo za ios :) a i ne mislim da mu je mnogo bitno za sta je dokle god moze i sam da je pika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Računaju da će klinac da umre pre nego što nauči da koristi PC :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2011 Author Report Share Posted September 26, 2011 grozan si kali! edit: a očigledno nisi ni pogled'o link pošto klinja nije tako mali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts