`Dr. Nick Riviera` Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) Treba da se renovira drugi stan, pa me interesuje da li neko sluchajno ima kontakt nekog dobrog preduzimacha*, da ne moram da se cimatam sa svakim majstorom ponaosob...? Radovi ukljuchuju rushenje zida, iznoshenje shuta, zidanje novog zida, malterisanje, postavljanje izolacije, keramika, vodovod, krechenje, moleraj itd. Hvala za bilo kakav info. Edited July 13, 2011 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 *preduzimač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Na stranu sto imam osecaj da bih pola toga mogao opet sam sa drugarima da radim, prosavsi kroz Draskovu "stan" epopeju, sumnjam da ces tako lako naci preduzimaca* za sve nabrojano. To jest, ako vec nisi. Svi ti koji imaju postavljen i organizovan posao su vec zaposleni tokom cele sezone na vecim i manjim gradilistima po BG-u, ili se njihovi radnici samoorganizuju za manje poslove u svoje slobodno vreme, a to opet nije "all inclusive" preduzimac koga ti zelis. U najgorem slucaju, nadji ponaosob dobrog zidara, elektricara, vodoinstalatera, keramicara, i eventualno nekoga za tu izolaciju i krecenje. Mnogi majstori znaju vise ovih vestina(!), a krecenje bi mogao i sam mozda. A projekat pravi sam, uz sugestije majstora oko funkcionalnosti i izvodljivosti! :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 право је питање имаш ли ти лове за доброг предузимача са квалитетним мајсторима за ТОЛИКИ посао у СРЕД грађевинске сезоне... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 ZNas kako brt ja sam zavrsio gradjevinsku sk smer izvodjac instalaterskih i zavrsnih gradjevniskih radova :D tako da ono mogu ja to da ti odradim ja i moj cale za neku okej cenu nema da brines ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) Koliko puta si rokno iz Srpskog pao na popravni brt? Inace, kao sto rece fety, nasao si bas nezgodno vreme da se upustas u gradjevinske poduhvate osim ako nemas nekog poznanika/ortakabaticu pa da korigujete cenu koliko toliko. Edited July 13, 2011 by dante_ Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 imas dva stana?? nemoguce Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ja bih mogao da ponudim moje usluge za rushenje zida i iznoshenje shuta! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 право је питање имаш ли ти лове за доброг предузимача са квалитетним мајсторима за ТОЛИКИ посао у СРЕД грађевинске сезоне... taj faj. moj ti je savet da SAM islupas zidove i izneses shut u najlonskim pletenim dzakovima a kad to sve sredis onda da ulete majstori, ustedeces dosta love... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 preduzetnik here, reporting in! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts