grb1tj Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 kakav smrad ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 GRRRRRR AL SAM BESAN GRRRR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 pa sto je govno? ovo je uradjeno sve u interesu Partizana! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/208297/Nista-od-ostavke-Stanojevic-ostaje-na-klupi-Partizana e ovo se zove kurac od coveka poz zaboravih, nije li ono Robi rekao letos nesto u fazonu ili Vilota ili on? nego, ovo bih stvarno voleo da gledam :))))))) http://www.mozzartsport.com/vesti/11290/krstajic--dosta-je-bilo--pozivam-durica-na-tv-duel-/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 24, 2012 Author Report Share Posted January 24, 2012 Zvone produzio ugovor na jos dinu dana Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Nema mesta u Voši za njega. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 DI SU NASI NOVCI?!? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Djura95 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 ladno smo dobili srpsku barselonu :OOOOOOOOOOO peti kup u nizu! JEBI CIGANE, JEBI PESICA, JE BI! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 cestitam kolegama,ja sam zadovoljan vidjenim,da je nedovic dobio barem 10 minuta minutaze umesto retardiranog Covica,mozda bi bilo uzbudljivije i u poslednjoj cetvrtini... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Covic junior je esencija pojma 'tatin sin' u Srbiji Nedovic ima potencijala da postane drugi Mekejleb! :) bez zezanja, lepo igra lik, bar to sto sam ga gledao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 aj sto gusi nedovica,nego i malog cvetkovica,imas dva najtalentovanija pleja u Srbiji i ne das im da igraju,ne znam sto ih Pesic toliko unistava Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Nedovic kad odluci da se spusti u stav moze da igra :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Pismo Navijaca duletu vujosevicu :) http://partizan.net/srpski/?p=6276 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Pismo je dobro sroceno i pogadja u centar. Dule se posrao na sve sto je uradio stiteci onu lopovsku bagru. Jako sam se razocarao u njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Dule je uvek bio takav :) samo sto ti to sebi nisi mogao da priznas Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 napravio sam Snajder-pitu od govana koja sam izasrao matori, a koju sada ruchkam, ne brini :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Jos da priznas da tripko nema pojma i kompletna transformacija :D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Tripko haubica, duvaj ga Kali :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 cek Kali,zar postoje ljudi na ruru koji i dalje misle da je Tripko igrac? :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Dule je uvek bio takav :) samo sto ti to sebi nisi mogao da priznas jednom i ja sa Kalijem da se složim. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 ja sam se iznenadio iskreno da vam kažem što je podržao taksistu. par puta sam ga slušao ovako, izuzetno inteligentan i obrazovan čovek, pritom je situiran debelo, pa ne mora da liže bulju lopovima i retardima. jbga al da nije istih lopova i retarda, ne bi se ni navatao para, ista je to bagra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 mislim da je on skapirao da ovaj nema neku normalnu opoziciju (lol bjekovic) i onda podrzao taksistu da se ne bi raspao klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 e jbga pero, za ono što je uradio sa partizanom - malo su ga platili. ne možeš ih trpati u isti koš - on je stručnjak, sa rezultatima iza sebe, a oni dunsteri koji će fasovati robiju pre ili kasnije ko što sam ranije pričao, njemu je odgovaralo da ostane u takvom partizanu, jer je imao pare od ugovora. Uzeo je on masne pare na svakome koga su prodali, to ti tvrdim, jer znam kako su prošli oni koji nisu hteli da produže ugovore i da odu ranije napolje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts