mohr Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 nece mi biti toliko krivo zbog ispadanja ako jovanovic dobije otkaz...ne mogu da ga gledam vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 i ja sam bio na utakmici, u par navrata je bilo omg dobro ne moze se sa ovakvim Raduljicom u Evropu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Bez veze... Utakmica izgubljena samo zato što ne umemo ni trojku ni bacanje da ubodemo. Jedan pravi šuter bi zgazio onu zonu koja nas je pobedila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 i kada ne budes prvi ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Pomislih da je Leško, a ono i Mendži postao naš! :D Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Sto li su vam Raduljica i Jovanovic krivi ?!:) Raduljica nikad nije igrao euroligu.Jovanovic ne moze da daje bacanja.Lo je najveci krivac on je doveden da vodi ekipu da menja tempo ali toga nema kog njega..... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 ja sam stvarno mislio da ce armani da dobije i bio sam ubedjen u to,ali kad je krenuo mec i kada sam video koliko su oni zapravo jadni,hteo sam da pojedem kurac sto sam uopste stavljao bilo kakve pare na njih...medjutim,sva sreca pa su tu igraci poput lucica koji na 8 od 10 utakmica evrolige ove sezone imaju indeks u minusu...mislim odbrana na burusisu je kriminalna,covek se uvlaci u reket po 10 sekundi i nikakvo udvajanje se ne dogodi,armanijeva zona presmesna sto kaze lex,a nema ko da je probije,vec dve sezone konstantni problemi sa shutem,meni je neverovatno da to ljudi ne vezbaju na treningu...i da,herston igra sa cetiri licne od sredine trece cetvrtine,ali zato sto direktno cuva lucica ili milosavljevica,moze najopustenije da odradi svoj posao posto su se ova dvojica poslednji put zaletela na kos protiv zlatoroga otprilike... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 lagana pobeda nad komsijama iz Zeleznika :D Raduljica car glupoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 to je taj majstor milosavljevic sto moze da pogodi trojku samo na +15.Cestitke komsijama. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 to je taj majstor milosavljevic sto moze da pogodi trojku samo na +15.Cestitke komsijama. taj fazon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/207820/UO-Partizana-urucio-otkaz-Krstajicu-Vujosevic-otisao-bez-komentara uuuuu jebote, ovo nisam ocekivao mislio sam da ce posle javne podrske i trenera i nadja i duleta kao predsednika sd-a pa i navijaca, pobediti u duelu sa djuricem, ali izgleda da protiv mafije definitivno ne moze. jebem ti drzavu, jebem ti partizan, jebem ti i zvezdu. zbog cega mi gubimo zivce i nerviramo se, sline jedne odvratne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Vujiosevic neverue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 (edited) to sto je Stanko rekao btw Dule ima veliki autoritet kod navijaca Partizana, samo on ima snagu da nesto uradi mislim da je sada trenutak Edited December 26, 2011 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 a neće ništa uraditi, jer je i on finansijski veoma dobar u celoj ovoj priči, i kad je bio trener, i sad Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 told you so...pre skoro 4 meseca ...Ok, ja sam navijach Zvezde, ali to ne menja cinjenicu da nijedan srpski tim nije ni svetlosnu godinu blizu bilo kakve svetosti. Jedini lek za domaci fudbal je da ga NIKO ne gleda,da se niko na njega obazire barem par godina.Pozorishne predstave prestaju onda kada nemaju publiku Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 (edited) otišao i stanojević. http://www.mondo.rs/s228752/Sport/Fudbal/Stanojevic_za_MONDO-_Ja_sam_bivsi_trener.html Edited December 27, 2011 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 sada uprava samo treba da dovede vermeza ili nekog koga ce publika voleti. i niko se nece buniti, jovo nanovo... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 pocetak kraja Djure Snajdera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 pre bih rekao suprotno skroz Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 sutra Krstajic saziva konferenciju za novinare, pa cemo videti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 28, 2011 Author Report Share Posted December 28, 2011 skapirao sam da me boli kara za celu situaciju u partizanu, sto je do jaja \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 VANJA ALKATRAZOVAC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/208297/Nista-od-ostavke-Stanojevic-ostaje-na-klupi-Partizana e ovo se zove kurac od coveka poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 pojeo svoje govno,pravi grobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Koji cigan budala. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts