Sunshine. Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Da ne otvaram novi topic,iskoristicu ovaj slicna je tematika Imam Garmin GPS i zanima me da li neko zna kako mogu da u njega ubacim mapu cele Evrope,kupljen ima samo mape Srbije i Crne Gore...znaci gde mogu da skinem kartu cele evrope i kako se posle to ubacuje u uredjaj,probao sam malo da googlam ali bez uspeha,a ne daju mi se pare za nadogradnju u ovlascenom servisu (za te iste pare moze da se kupi skoro pa nov uredjaj :/) Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 ovo je školski primer pitanja za koje treba otvoriti novu temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 hvala ! sad se samo nadam da ima neko ko zna materiju :P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Nisi naveo koji je uređaj u pitanju, ali koliko sam se ja zezao sa Garminom za mobilni cela je priča sa onim njegovim Map Source programom, pa ili "otključavaš" mape preko njega i prebacuješ na uređaj ili skineš sa neta već otključane mape. U svakom slučaju meni je oko tih gps zezanja neizmerna pomoć bio ovaj forum http://gpsunderground.com/forum/ Imaš gomilu linkova za skidanje mapa, tutoriale i sl, a mislim da je dovoljno samo da se registruješ. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts