prota_ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 kao što naslov kaže, kupujem kartu za exit. iz novog sada sam. ako imate ili znate nekoga ko ima bacite pm. hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 ne prodajem kartu, ali mozda te ovo bude zainteresovalo... http://www.mts.telekom.rs/index.php/promocije-pojedinacna/items/izuzetna-ponuda---exit-paket.html Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 hmm, deluje dobro. hvala alfo. a kakav je telefon, jel zna neko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 kazu da je ok, ipak je android! samo sto je meni ruzan do jaja, al' ko ga jebe :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 telefon je najverovatnije teško govno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 a i sama varijanta je verovatno teshka prevara. jednom su to vec uradili i zajebali su mali milion ljudi uz pomocu sitnih slova u tamo negde neshto neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 nije govno, ali jeste ruzan:D Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 MTS je sponzor dens arene ove godine tako da je vrlo moguce da je to sa kartama sve regularno... A telefon je... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 a i sama varijanta je verovatno teshka prevara. jednom su to vec uradili i zajebali su mali milion ljudi uz pomocu sitnih slova u tamo negde neshto ne verujem da je prevara, ovo je standardan mix mts paket... samo je telefon jako ruzan :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 MTS je sponzor dens arene ove godine tako da je vrlo moguce da je to sa kartama sve regularno... A telefon je... bio je i te godine neki sponzor sitnim slovima su pisala neka sranja bolesna tipa ako predjesh 500 din korishcenja morash platiti penal bla bla, neka suluda varijanta je bila. neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 sitna slova car ja se jos uvek dvoumim da li da idem, ako uskoro odustanem, a ne nadjes kartu, mozes da racunas na moju (cijena? prava sitnica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 U odbranu mts tripa sa kartama, znam nekoliko ljudi koji su tako nabavili karte i nisu imali nikakve probleme i penale, izuzev toga što su se obavezali ugovorom pa su posle kukali ono, godinu dana po exitu kako i dalje imaju tu pretplatu jer su se - obavezali ugovorom. A to nije baš malim slovima napisano :) Doduše, moguće da je neke druge godine bio neki drugi trip itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 To je one godine dobijao si kartu za Exit, Chemical Brothers i cini mi se RHCP. Znam da sam sve karte uvaljao, a pretplatu naravno nisam placao Inace, kojotu sam prodao za chemical "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 2, 2011 Author Report Share Posted July 2, 2011 može lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts