Slađan Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Ja neću biti tu sutra, imam neki sajam čitavog dana :( E, postoji šansa da Čili bude sutra u HQ oko 17h, ako vam to odgovara pingujte ga na PM pa se dogovorite najbolje je. A postoji šansa da Čili bude i oko 14-15h, a i postoji šansa da ne bude uopšte. Tako da to sve uzmite sa najvećom mogućom slobodom što je Laki izjavio. A ako budem dolazio, bićete blagovremeno obavešteni. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Ahaha, sprcao sam i bez majice ! Al sve jedno cu je uzeti kad bude moglo (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 VAŽAN INFO: Molim vas drugare i drugarice koji su pazarili majice a koji imaju problem sa printom posle pranja da se jave meni na mail ili PM ili kako god, da se potrudimo da rešimo problem. Trebaće mi te felerične majice, za slučaj da ih ima neko, da bismo vam zamenili za normalne, a ove vratili nazad štampariji. Kul bi bilo da se javite što pre, naravno. Hvala! edit: Važi za ovogodišnju generaciju majica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Ja imam jednu belu SSI od proshle godine kojoj se dobrano isprao print... =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 ovo trenutno važi za ovogodišnju generaciju majica. prošlogodišnje SSI smo zapravo i bili vratili pre nego što su krenule u prodaju na "doradu" pa kad su se vrnule bile su ok, tj. nisu se "kvarile" od pranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Jel ima neke sanse da dobijete neku Samo Rejv maju iz 2009-te , onaj zeleno beli print ? :) Rece mi Cili da ga podsetim , al izgleda da nije video PM , pa moram ovde da pitam . Treba mi L velicina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 Video sam, samo kroz mejl :D Ništa još uvek. Čim bude nešto novo, znaćete istog trenutka ovde, kao i uvek. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Okej , kul :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Jel imas jos neke maje Lucky? pazario bih koju Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 e da, imam kritiku! juce posle treninga krenem da skidam maju od pre 2 godine (one froot of the loom) i kako sam povukao tako se pocepala na pola :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 To je zato što si razbacan maćoreyx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 to sam i ja prvo pomislio ali onda sam pokusao da je cepkam dalje i cepala se ko papir :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Pa ono, nemam pojma koliko bi trebalo da dajemo garanciju na majice, ali meni 2 godine nekako deluje solidno "trajanje" :) A majica kad krene da se cepa dalje ide baš lako ... mislim, ako hoćeš ti dođi da vidimo jel imamo iste takve u šteku od pre dve godine, ne znam koja je jer nisi napis'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 (edited) ma ne trazim ja nit novu majcu nit ista, sta vam je :D Samo sam prijavio posto je to prva kojoj je ista zafalilo. 2 godine je i vise nego dovoljno za jednu majcu. Btw u pitanju je bela samo rejv iz prve generacie ssi maja :D a to sto kazes da kad pocne ostatak ide lako. Bas zbog toga sam pokusao od kragne da kidam i bas se lako pokidala Edited August 31, 2011 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Pa možda imamo tih belih Samo Rejv ali mislim samo tipa XXL, ako hoćeš dođi pa probaj i tako to. Generalno malo tu šta mi možemo da uradimo osim ako nije serijska malfunkcija pa onda vratimo sve maje i tražimo novosašivene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 jel redovno updejtujes ovaj google doc sa velicinama majica i kolicinama? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 jel redovno updejtujes ovaj google doc sa velicinama majica i kolicinama? Biće sutra osveženija verzija. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 kad cu ja da dobijem svoju majicu :) :) mislim da bi bio red :) Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 neka se javi sutra neko ako bude bio u redakciji, posle 12 :) svratio bih da pazarim ^___^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 pa imas broj shapke:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Drustvo, je l' mogu maje da se salju, naravno ja bih platio post express :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 17, 2011 Author Report Share Posted September 17, 2011 paaaa. Ne volim ovo da pričam, ali prelistaj još malo inicjelni post. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 smor mi pravo da ti kazem,a uzeo bih 2 maje bar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 17, 2011 Author Report Share Posted September 17, 2011 Meni nije to ništa jasno šta ti pričaš. U svakom slučaju, mogu da se naruče, poštarinu naravno da plaća kupac. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Pa o tome i pricam, pitam samo kome da se obratim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts