gruja Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ja bih da rezervisem samo rejv iz 2008.,m ili l,jebiga,vidim ima na lageru,pa samo da se obezbedim:))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Sad imaš svakodnevni posao u Beogradu, nema više vađenja na ono "ja sam iz pančeva". Bani lepo do redakcije i pokupi maju, nije to teško! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 kakav je ovo napad na mene?!?!Opet si prek Laki!!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Prek u 14h? To je samo ujutru isključivo do 10h! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Jel update-ovana ona tabela s majce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 haha... ne znam da li je updateovana, nisam sad pri tom računaru, ali sam gledao sinoć i ono što mogu da ti kažem jeste da nema mahom nekih XXXL koje verovatno ne bi ni uzimao. Ostalih ima makar po jedna u svim veličinama, osim RUR pixel plave koje nema uopšte. Stoga, ljudi, požurite, nemojte posle da bude da ste hteli neku majicu a nje nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 29, 2011 Author Report Share Posted June 29, 2011 haha... ne znam da li je updateovana, nisam sad pri tom računaru, ali sam gledao sinoć i ono što mogu da ti kažem jeste da nema mahom nekih XXXL koje verovatno ne bi ni uzimao. Ostalih ima makar po jedna u svim veličinama, osim RUR pixel plave koje nema uopšte. Stoga, ljudi, požurite, nemojte posle da bude da ste hteli neku majicu a nje nema. Tako nekako, sad ću ja doteram malo Gdocs tabelu, ali da, XXXLova skoro pa nema. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Da li ce biti nekog sutra u redakciji oko 1 pola 2? Ako stignem navratio bih po majice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 U toku radne nedelje, u radno vreme (od 10 do 17h) uvek ima nekoga u redakciji, tako da se za to ne morate najavljivati, samo banite. Najava/provera je potrebna kad neko hoće da dođe u 19h uveče ili vikendom i slično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) Hvala Laki, ako stignem navrnucu sutra ako ne porucicu. Edited June 29, 2011 by REAL~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Majice su ekstra kvalitetne, pakovanje me je totalno iznenadilo i odusevilo Ne znam jel to nesto novo, prvi put ih uzimam... Nije neka frka ni sto nema zenskih Revolution, da se smanjiti kod snajderke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Ja sam bio ubeđen da smo radili neke ženske i u Revolution dizajnu, ali moguće je da ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 Čisto da vas informišem da je promo period gotov i da su sada majice 999 din/ kom tj. 900 din/ kom na tri i više komada. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 Čekirajte http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234919904 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Jedno pitanje, valjda ce neko odgovoriti. Jel ima negde u shteku da se prodaje neka od ZHENSKIH "Sve su iste" majica? Nebitno iz koje godine, bitan kroj. pomozite mi, mozda sprcam ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 imaš dobre šanse da sprcaš. odnesi toj ženi samo rejv. žene vole samo rejv! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Jedno pitanje, valjda ce neko odgovoriti. Jel ima negde u shteku da se prodaje neka od ZHENSKIH "Sve su iste" majica? Nebitno iz koje godine, bitan kroj. pomozite mi, mozda sprcam ! Ako ćeš da nam pokažeš posle slike sprcanja, onda imamo ovogodišnje ženske u M jedan komad i dva komada u L :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 dabogda im pokazao samo sebe sa kurčinom koja se klati dok je ona u kupatilu Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 dabogda im pokazao samo sebe sa kurčinom koja se klati dok je ona u kupatilu Bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 dabogda im pokazao samo sebe sa kurčinom koja se klati dok je ona u kupatilu Sve lične želje ostavite za sebe. A za PMD imaj na umu da će danas biti nekog tu do 17h, 18 najkasnije, tako da ako ti ovogodišnja majica radi posao u tim veličinama, požuri. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Ej Ej, ja bih uzeo tu M zensku ovogodisnju. (To je onaj dizajn sa slike iz prvog posta, samo zenski kroj???). Nazalost, ne mogu da dodjem danas, ali bih sutra mogao, ako radite. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Jep, to je ta. Uf, pa sutra teško, ali moguće da će Laki biti tu, a možda i ja, to još ne znamo ali ako budem dolazio, pmovaću te sigurno unapred. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Za slučaj da Laki ne bude PMuj i mene da svratim da uzmem jednu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Ja neću biti tu sutra, imam neki sajam čitavog dana :(E, postoji šansa da Čili bude sutra u HQ oko 17h, ako vam to odgovara pingujte ga na PM pa se dogovorite najbolje je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts