fushi.ryuu Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Sve dok ne pratite Čilijeve "idvajsove" vezane za engleski jezik, u redu je... :tf Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 to je sledeca maja. feshn idvajsis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 chilly's engilsh languaeg edvice je aparat za engleski jezik disleksičnog proke pronalazača Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 Maj ingriš iz suprim to jor pezentiš ingliš!! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Zavrtati rukave je skroz hip, tako da go for it. Ako ne bude ove godine kod nas, sledeće će biti sigurno, što će vas učiniti mega hipsterima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Mozda da ste ispod trola napisali "U MAD?" ali dobre su i ovako,SSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 Eto, Kili je uzeo poslednju plavu RUR Pixel majicu, tako da toga više neeema. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Hehe, već sam video izlepljene nalepnice na nekoliko mesta, vrlo interesantno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 a moš' i tako! edit: a imaš bonus ako je ono joy od zove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 ali inverzna domacica:P tek sam pre neki dan saznao da postoji taj joy od zove, nije loshe, mozda malo da je sladji:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 (edited) Ja poslao narudzbinu. I ako sam od sutra u Bgu, verovatno ću par dana provesti u bolnici, pa posle cimanje oko selidbe i ispita, pa neću stići da odem do rura , tako da je narudzbina sigurna varijanta. Ja sam reko mojima, tako da će oni to da pokupe, nadam se da nisam ja potreban pri preuzimanju pošiljke? Edited June 26, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 JOY OD ZOVE najbolji sok na svetu, 2 flashe na dan popijem :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Ja poslao narudzbinu. I ako sam od sutra u Bgu, verovatno ću par dana provesti u bolnici, pa posle cimanje oko selidbe i ispita, pa neću stići da odem do rura , tako da je narudzbina sigurna varijanta. Ja sam reko mojima, tako da će oni to da pokupe, nadam se da nisam ja potreban pri preuzimanju pošiljke? ako je ona standardna pošiljka, trebaće im tvoja lična karta da bi je podigli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 ako je ona standardna pošiljka, trebaće im tvoja lična karta da bi je podigli To možda eventualno ako ne budu kući kada kurir donese, pa moraju da podižu u pošti sa ličnom, ali ako kurir donese na kuću samo treba da plate otkup i potpišu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 ^^ Na to sa preuzimanjem na kućnom pragu sam mislio, ok, znači neću im biti potreban. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 ali inverzna domacica:P haha, šta da ti kažem, najlakše je tako opisati :) tek sam pre neki dan saznao da postoji taj joy od zove, nije loshe, mozda malo da je sladji:) pazi, kad probaš domaću ili kupiš neki od onih kvalitetnih sirupa, onda je ovaj Joy bezveze, ali ako nemaš to sećanje kakav je zaista sok od zove, ovo je vrh stvar. @ inferno - to! imaš još 3 gratis nalepnaje, svrati kad hoćeš! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Necu, onda ce me svi zezati da sam pulen :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 hm, moramo da napravimo neki chart sa definicijama i osobinama pulena, da se ljudi ne zbunjuju ovako! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 dajte meni infernove tri nalepnaje. biću šta god hoćete. :D To možda eventualno ako ne budu kući kada kurir donese, pa moraju da podižu u pošti sa ličnom, ali ako kurir donese na kuću samo treba da plate otkup i potpišu. meni je tražio broj lične kad mi je doneo na vrata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 meni nikad. Čak je keva preuzela paket par puta kad nisam bio gajbi. U najgorem slučaju, kurir ima telefon od primaoca i može da pozove i da pita jel sme da ostavi tu i tu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 pa realno neće biti problema. meni je lik rekao, pa napiši ga od prilike. tako da, savke, samo ostavi broj lične matorcima i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Dođi proto do redakcije po svoje tri nalepnice, tvoje su :) Samo podseti Čilija ili Boleta na to da sam ja rek'o da ti daju i to je to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 oh, hvala. :)) ali neka. iz ns-a sam. možda jednom prilikom kad dođem jednog dana. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 meni nalepnica, od kad sam je dobio, stoji zalepljena na zvucniku! i dajte chart, da vidim da l sam pulen :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts