BaLu* Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Jesu malo zbrkane grupe, ali kao sto rekose gore, njihov tur, njihova pravila, meni je drago sto ce se igrati jak cs u nasoj grupici, bice dobrog kantera :) GL svima, vidimo se. AJMO EXPPPPP <3 <3 <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Svako ko se iole razaume u kanter vidi da u grupi B igraju 3 od 4 najbolje ekipe na turniru, + se ukrsta sa grupom D gde igra jos jedna ekipa medju favoritima, sto znaci da ce ukrstanjem svega toga posle 1/4 finala ostati samo 1 od 4 najbolje ekipe na turniru.. Uplasio si se jer ides na mene u 1/4 finalu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smk-riquelme Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Promeni nam ime molim te umesto IMT stavi KGB`CM STORM hvala unapred i gl sa turom vidimo se :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) edit : izvini došlo je do zabune(sa moje strane). obrisan je spam, nastavite sa obaveštavanjem edit 2 : prekinite sa spamom. Edited June 15, 2011 by aleksandar_ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
zariczmn Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Jesu malo zbrkane grupe, ali kao sto rekose gore, njihov tur, njihova pravila, meni je drago sto ce se igrati jak cs u nasoj grupici, bice dobrog kantera :) GL svima, vidimo se. AJMO EXPPPPP <3 <3 <3 aaa ne bratt,nego burager ! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
URKEz Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Polako momci, videcemo shta ce biti, samo polako ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leorich;s Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 ahahahhaahah veoma jake ekipe.... polako videcemo u subotu ;))) . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikaa Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Uplasio si se jer ides na mene u 1/4 finalu.... + :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werz Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 Momci, tako su napravljene grupe, ove ekipe iz 4. grupe su me zamolile da ih stavim tamo, evo mogu vam potvrditi, uvek ce nekome neshto smetati i grupe i.... Igramo cs, apsolutno me ne zanima s kim cu igrati... A naravno do promena je doshlo, opet zbog moje greshke zato shto sam pushtao da uplate dajete na ruke, pa je samim tim 1 ekipa ispalila, a jedna zamalo danas, pa sam ih morao pomeriti... U buduce lepo uplate u banku i cao zdravo, a ja gledam da svima izadjem u susret misleci da nece niko ispaliti... gl svima ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destroyerhugo Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 gl..pucamo se u subotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Sa zadovoljstvom vam objavljujem da će BalkanTV prenositi turnir, tačnije HLTV. http://balkan-league.com/index.php/news/general/counter-strike/29-gigabite-lan Pogledaj koja ti je 12. ekipa :D Ti taj TBH vodis svuda sa sobom a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Uplasio si se jer ides na mene u 1/4 finalu.... eto ja da se plasim decka koji racuna da je drugi u grupi a ja prvi :DDD <3 zajebana grupa B al bice zanimljivoo :) @orga niko ti ne sere , svaka tebi cast sto izlazis u susret, a lepo smo ti rekli na pocetku to potvrdili nista ne znaci, videces nece samo jedna ispaliti ekipa bice ih vise...i po nosiocima si trebao grupe a svima je sumljivo po malo sto 3 od 4 naj ekipe igraju u istoj grupi, mada nema veze , opustneo :))) pucamo se... i svaka cast za hltv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 (edited) Jesu malo zbrkane grupe, ali kao sto rekose gore, njihov tur, njihova pravila, meni je drago sto ce se igrati jak cs u nasoj grupici, bice dobrog kantera :) GL svima, vidimo se. AJMO EXPPPPP <3 <3 <3 brat klasican <3 sto se tice grupa...iskreno i mi bi trazili da se premestimo u drugu grupu da ne idemo kolima jer je prvi mec u 8 ujutru ali smo se ipak organizovali pa cemo doci u nekom mixu.a wer je hteo da izadje svima u susret pa je zato ispalo ovako,tako da nije on tu nista kriv vec ekipe koje su trazile da igraju kasnije meceve :) Edited June 16, 2011 by eXperience show Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D5N Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Pogledaj koja ti je 12. ekipa :D Ti taj TBH vodis svuda sa sobom a :D Hahah :D Ma ovo mak1 pisao. I da, www.trackthegame.com sponzoriše hltv servere i hvala im na tome :) Quote Game Highlights Leader YouTube Kanal - www.youtube.com/wwwGAMERSba Kontakt: edin@klanrur.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
werz Posted June 16, 2011 Author Report Share Posted June 16, 2011 brat klasican <3 sto se tice grupa...iskreno i mi bi trazili da se premestimo u drugu grupu da ne idemo kolima jer je prvi mec u 8 ujutru ali smo se ipak organizovali pa cemo doci u nekom mixu.a wer je hteo da izadje svima u susret pa je zato ispalo ovako,tako da nije on tu nista kriv vec ekipe koje su trazile da igraju kasnije meceve :) Evo ga neko ko me razume, hvala brate :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOJAN1 Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 (edited) Ja se izvinjavam ali ekipa unity nije u mogucnosti da dodje na turnir,jer Urosh ima neodlozive obaveze,aleksa ide na neku zurku vec je kupio kartu i hoce da bude odmoran za prvu ligu,boss mora da ide u skolu da popravlja ocene,jer mu je jako gusto dali ce proci razred ili ne.Sorry organizaciji , ali vidimo se drugi put !!! :) edit : i nemojte da hejtujete wer-a posto mi smo trazili da budemo poslednja grupa kako bi se organizovali da dodjemo na turnir,kao i ekipa IMT,i iNation,i onda smo pitali da igramo B grupu,ali nije ni tako moguce da dodjemo na turnir ima 100 komplikacija,tako da sorry jos jednom ... Edited June 16, 2011 by KOJAN1 Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chak1 Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 VICTORiA vise ne postoji, raspalo se sve, tako da menjamo tag - "spoDobe" :D Dolazimo kao mix , cisto da ne bi ispalili sve ovo ljude kao sto su neki uradili ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werz Posted June 16, 2011 Author Report Share Posted June 16, 2011 Turnir se odrzhava i pored ovoga, verovatno ce se skupiti josh 1 ili 2 ekipe... gl ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 to je to, pokupicemo neke ove cigancice sto peru prozore :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikaa Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Ja se izvinjavam, ali ovo je najgluplje organizovan turnir ikada. U grupi B su KDS i WEVER, a u grupi D iNation i IMT (KGB CM STORM), a u ostale dve grupe ovakve ekipe kao sto se mogu videti (koje su mnogo slabijeg ranga od ekipa iz grupa B i D), ja ne znam da li se vi drogirate, ali ovo nek vam bude poslednji turnir sto pravite, ako mislite ovako da ga pravite. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immoRtaLTYT Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Shto svi smarate, svi vide da su grupe i ukrshtanja mnogo nepravedna, ali lik je rekao da su te ekipe insistirale da igraju kad im odgovara, uostalom ako njima ne smeta shta se vi bunite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikaa Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Meni smeta, kao nekom sto ce doci npr? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immoRtaLTYT Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Pa brate uvek ce nekom neshto da smeta, jebiga.Meni je lichno bolje da odigram protiv vishe boljih ekipa od mene nego da dobijem joce pro killere i prodjem bolje, svakako znam da ce neko od njih osvojiti taj turnir i uzeti kesh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Ako hoces da osvojis turnir ne mozes nista drugo da uradis osim da pobedis sve ekipe koje ti stanu na put. Ako ne naletis na najbolju ekipu u grupi , naleteces u eliminacijama. :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikaa Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Urose, ja nista nisam rekao za to sa kime sam ja u grupi, nego za ovu organizaciju, naravno da si u pravu sa ovim sto si rekao. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts